Prima pagină » Sport » Marius Șumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar a primit interzis! Ce s-a întâmplat
Marius Șumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar a primit interzis! Ce s-a întâmplat

Marius Șumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar a primit interzis! Ce s-a întâmplat

14 apr. 2020, 04:00,
în Sport

Marius Șumudică se simte foarte bine după perioada de autoizolare din București și a luat în calcul să se întoarcă la Gaziantep, mai ales că acolo se prefigurează reluarea pregătirilor de la începutul lunii mai. Tehnicianul român, care a vorbit și despre Ianis Hagi, a intenționat să facă drumul înapoi tot cu un avion privat, numai că a primit un răspuns la care nu se aștepta deloc.

„Chiar ieri am vorbit cu o companie din aceasta privată, care are cinci-șase avioane din acestea mai mici, private-jet, care fac transport de persoane până la opt-zece persoane, dar mi s-a spus că până la data de 19 aprilie este interzis orice fel de zbor.
Și nu se știe dacă nu cumva se va prelungi termenul. Aș fi vrut să plec cu staff-ul meu”, a dezvăluit Marius Șumudică.

A fost sunat de bașkanii de la Gaziantep

Șumi a dezvăluit că turcii abia îl așteaptă înapoi la Gaziantep.

„Ei mă așteaptă înapoi. Chiar azi l-au sunat pe agentul meu, Cătălin Liță, ca să-l întrebe de familia mea, dacă eu sunt ok. M-au sunat și pe mine, dar eu m-am odihnit la prânz. Probabil că voi intra și într-o carantină de 14 zile când voi ajunge acolo. Ei au anunțat că în data de 5 mai și-ar dori să înceapă ușor-ușor pregătirea. Numai că eu nu sunt adeptul unor antrenamente sparte. Doi acolo, trei dincolo. Așa cum nu sunt de acord cu fotbalul jucat fără spectatori. Îmi place să fiu aplaudat, să trăiesc jocul, e greu să capacitezi altfel jucătorii”, a mai spus Șumudică.

Cum a luat decizia de a reveni în țară

Decizia de a reveni în România, imediat după ce virusul COVID-19 a ajuns și în Turcia, este considerată și acum una foarte bună de către tehnicianul român.

„Mă felicit că am venit acasă, e foarte bine că am plecat de acolo și au înțeles și ei, Plus că după aceea au recunoscut că știau, că-i anunțasem. Adevărat, am făcut un efort financiar, pentru că de fel nu-mi permit astfel de chestii, dar familia mea e pe primul loc. Mi-am luat staff-ul, i-am anunțat și am plecat”, a mai spus Șumudică, la Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *