Prima pagină » Actualitate » Marius Șumudică a fost demis de la CFR după ratarea calificării în grupele Europa League! Bătaie în vestiarul formaţiei din Cluj – FOTO, VIDEO

Marius Șumudică a fost demis de la CFR după ratarea calificării în grupele Europa League! Bătaie în vestiarul formaţiei din Cluj – FOTO, VIDEO

27 aug. 2021, 08:28,
în Actualitate

Marius Șumudică, recent venit pe banca celor de la CFR, a fost deja demis. Acesta a ratat obiectivul de a se califica în grupele Europa League şi nu va mai continua pe banca echipei. Conform unor surse, favorit pentru a prelua echipa este Dan Petrescu. De altfel, se pare că s-a iscat o bătaie în vestiarul formaţiei din Cluj.

Aseară, CFR Cluj a suferit o înfrângere istorică, pierzând la scor general cu 6 la 1 în favoarea echipei Steaua Roșie Belgrad. În tur a fost un rusinor 4-0 iar meciul de acasă s-a terminat cu ” doar” 1-2.

Marius Șumudică a fost demis de pe banca celor de la CFR Cluj iar Dan Petrescu ar putea reveni

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Vargă, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea istorică pe care clujenii au avut-o în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad. Așadar, acesta l-a demis pe Marius Șumudică și se pare că s-a înţeleg deja cu Dan Petrescu. Odată cu plecarea ”principalului” CFR Cluj îşi va rezilia şi înţelegerea cu președintele Marian Copilu dar și cu întreg stafful său. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club, informează gsp.ro.

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Roșie Belgrad a fost extrem de tensionat iar acest lucru s-a văzut şi pe stadion dar mai ales în vestiarul celor de la CFR. Așadar, cei de la sport.ro au surprins imagini incredibile cu stafful celor de la CFR care pur şi simplu s-a luat la bătaie.

Din sursele sport.ro, conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi și Radu Pralea, kinetoterapeuții echipei, iar de acolo lucrurile au degenerat și a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor. Mai mult, din imagini se vede cum unii jucători de la CFR Cluj încearcă să intervină pentru a atenua conflictul.

Dan Petrescu a mai antrenat echipa CFR Cluj

Dan Petrescu și CFR Cluj au o legătură strânsă. Fostul internațional român a mai fost pe banca clujenilor dar a plecat. Acesta a anunțat că pe data de 5 noiembrie 2020 va pleca de la Cluj. De altfel, în presa de la acea vreme au apărut mai multe informații legate de salariul pe care urma să îl încaseze la echipe arabe.

Nu mai vreau să stau la echipă, vreau să plec după meciul cu Roma. Vreau să iau o pauză, că nu mai pot. Nu mai e numai de arbitri. Vreau să vină altcineva, că nu mai pot, să mă odihnesc. Am o clauză și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?”, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – Gaz Metan 1-2 din noiembrie 2020.

De altfel, la acea dată s-a vorbit că echipa va fi preluată chiar de Adrian Mutu. Desigur, informația a fost neoficială și nu s-a concretizat niciodată.


Imagini ireale de la Cluj! Bătaie la vestiare între oficialii campioanei României  pe www.sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *