Prima pagină » Local » Marius Ostaficiuc va fi coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea AUR – LIVE VIDEO, FOTO

Marius Ostaficiuc va fi coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea AUR – LIVE VIDEO, FOTO

19 feb. 2024, 11:36, 1 ,
în Local

Astăzi, 19 februarie 2024, George Simion, președintele AUR, s-a deplasat la Iași pentru a susține o conferință de presă. Pe lângă faptul că a anunțat candidatul AUR la Primăria Iași, liderul a precizat că Marius Ostaficiuc va fi coordonatorul campaniei la alegerile europarlamentare din partea partidului pe care-l conduce.

Citește și: Conferință de presă la sediul AUR Iași. George Simion, declarații de presă

„Am dat şansa acestor oameni pentru că trebui să luăm oamenii buni care nu se pot exprima în partidele lor și mă bucur că domnul deputat Marius Ostaficiuc s-a alăturat partidului AUR și ne va conduce la alegerile de pe 9 iunie spre victorie. Aceşti oameni valoroși, compun o echipă în care e binevenit oricine. Toţi cei care nu sunt în momentul acesta într-o înțelegere cu primarii, cei care sunt îndepărtați din partidele lor pentru prea mult curaj sunt bineveniți în AUR. Altfel nu putem câştiga. Sper să înțeleagă și colegii de opoziție teoretic, cei de la USR să își înțeleagă locul. Noi țintim locul 1, locul 2 este pentru alții. Nu vreau să îmi imaginez că un primar cu atâtea dosare penale va fi ales în funcție. Important este dacă reușim să coagulăm o opoziție aici la nivelul județului şi municipiului Iași. Domnul Ostaficiuc vine ca și coordonator al campaniei europarlamentare”, a transmis George Simion, lider AUR.

Marius Ostaficiuc a transmis că după 23 de ani de politică a decis să vină într-o altă postură și într-o altă culoare.

„Am venit astăzi într-o altă postură, într-o altă culoare. Sunt un politician de cursă lungă, de 23 ani în PSD, dar din momentul în care a venit Mihai Chirica în PSD partidul a început să se ducă la vale. Am fost singura persoană care i-a ținut piept președintelui Maricel Popa. Am zis ajunge după 23 de ani de politică, am zis că în acest partid mă voi putea exprima liber, tocmai pentru că această libertate în PSD nu am avut-o. Noi am avut soluția sănătoasă în 2020 şi a ales Maricel Popa să o pună pe doamna Gavrilă care a ajuns la 12 la sută. Pe baronul Mihai Chirica l-aş întreba de ce nu pleacă acasă? Bani are, la fel și dosare. Vom face tot posibilul pentru a câștiga. Vom face alianţa cu oricine poate să ne ajute pentru a putea duce Iaşul acolo unde merită. Am ajuns să văd la AUR mai multe acțiuni sociale și obiective de stânga decât face PSD. Am plecat de la guvernare în opoziție, nu am plecat spre mai bine, am plecat spre soluția de mai bine”.

Citește și: George Simion a anunțat candidatul AUR la Primăria Iași

Comentarii
  • Meditativul de Iași

    Doar vorbe de lauda despre Ostaficiuc, chiar dacă nu prea îl suport personal , bravo lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`