Prima pagină » Local » Marius Ostaficiuc, președintele PSD Iași: „Multumesc tuturor pentru ofertele primite, dar nu plec din partid”!
Marius Ostaficiuc, președintele PSD Iași:

Marius Ostaficiuc, președintele PSD Iași: „Multumesc tuturor pentru ofertele primite, dar nu plec din partid”!

15 aug. 2020, 11:25,
în Local

Alegerile locale din luna septembrie 2020 au transformat radical organizaţia PSD Iaşi. Formaţiunea politică, care ani la rând a fost în prim planul politicii locale, a ajuns abia a treia forţă în prezent, după PNL şi USR -PLUS. Şi totul din culpă cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă, disperaţi după funcţii publice şi imagine. Pentru că nu toţi liderii din PSD Iași au fost de acord cu ideile lor, cuplul Popa- Gavrilă au ajuns să-i îndepărteze pe cei care au muncit ani la rând pentru PSD, ca apoi să se înconjoare de aplaudaci.

Unul din liderii PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, a ajuns să fie dat la o parte din PSD, în ciuda muncii avute în partid. Ostaficiuc a devenit membru PSD încă din 1999, ocupând funcţii în toate organizaţiile social democrate. De la cea de tineret, la organizaţia municipală şi judeţeană, consilier local şi apoi consilier județean, acesta a fost membru activ al PSD, singura formaţiune în care a activat. Lider al TSD Iaşi, membru în Biroul Politic, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi şef al celei municipale, acesta a avut parte de o surpriză neplăcută. Actualul preşedinte al filialei municipale PSD Iaşi, nu a mai găsit loc în forurile decizionale din cauza unor traseisti disperaţi după funcţii publice.

PSD Iași se îndreaptă vertiginos spre cel mai ruşinos eşec electoral din istorie

Spre deosebire de Marius Ostaficiuc, actualul deputat Camelia Gavrilă are patalama de traseist politic. Aceasta a ajuns în PSD în 2014 de la PNL, fiind anterior şi în fostul PD. După ce a fost viceprimar şi inspector general şcolar cu sprijin PNL, Gavrilă a sărit în barca PSD şi a prins loc în Camera Deputaţilor. Acum, Gavrilă încearcă prin candidatura la Primăria Iaşi să-şi antameze locul de parlamentar la viitoarele alegeri parlamentare.

De asemenea, Maricel Popa a devenit brusc pesedist înainte de alegerile locale din 2016, unde şi-a cumpărat şi funcţia. Cei doi au ajuns acum marii sforari ai PSD Iaşi, partid care se îndreaptă vertiginos spre cel mai ruşinos eşec electoral din istorie.

Marius Ostaficiuc nu pleaca din PSD

Chiar dacă a fost înlăturat de cuplul șoc Maricel Popa – Camelia Gavrila, Marius Ostaficiuc, a arătat că nu pleacă din PSD, chiar dacă a primit oferte și de la alte formațiuni politice.

„Am fost pesedist şi la bine şi la rău mulţumesc tuturor pentru ofertele pe care le-am primit, dar eu nu plec din PSD. Rămân alături de PSD, aşa cum am fost dintotdeauna. Eu nu am cumpărat funcţiile, nu am schimbat partidele şi nici nu le voi schimba de acum înainte. Social democraţia este familia mea şi nimeni nu va schimba asta, indiferent de piedicile pe care le întâlnim în viaţă”, a mentionat Marius Ostaficiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *