Prima pagină » Local » Marius Ostaficiuc, deputat AUR, despre „planul Simion”: „Pentru toți cei care doresc, de fapt, să rămână în România avem o soluție foarte clară și la îndemâna statului român”

Marius Ostaficiuc, deputat AUR, despre „planul Simion”: „Pentru toți cei care doresc, de fapt, să rămână în România avem o soluție foarte clară și la îndemâna statului român”

05 iul. 2024, 02:00, 5 ,
Alexandra MAISNER în Local

Recent, Marius Ostaficiuc, deputat AUR și coordonatorul organizației județene Iași, a oferit noi informații cu privire la „planul Simion”. Acesta include oferirea de case tinerilor din România

În urma unei întâlniri recente, Marius Ostaficiuc a oferit mai multe informații cu privire la modul de desfășurare a proiectului supranumit „planul Simion”. În prim-plan, au fost aduse detalii cu privire la modul în care tinerii din România pot beneficia de proiect.

Marius Ostaficiuc a oferit detalii cu privire la proiectul supranumit „planul Simon”

Marius Ostaficiuc a precizat faptul că George Simion este primul politician care și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale. Acesta susține faptul că „planul Simion” este un angajament ferm între statul român și români.

„Avem un președinte al Alianței pentru Unirea Românilor în persoana lui George Simion, care și-a anunțat candidatura pentru președinția României, pentru anul electoral 2024. Este primul candidat din seria candidaților pentru președinția României, este primul candidat care a prezentat un plan corect, un plan prezidențiabil. Avem un plan coerent, bineînțeles, aduce ceva din istoria Statelor Unite, pentru că planul a fost dezvoltat după un plan Roosevelt, prezentat în trecut, iar președintele George Simion a venit cu un plan prezidențiabil, cu un plan concret, cu un plan asumat și, bineînțeles, un plan în care angajamentul față de români este unul ferm. Spun asta pentru că în acest plan avem un capitol foarte clar definit pentru cei din diaspora, pentru tineri, nu numai pentru tineri, ci pentru toți cei care își doresc o locuință. Pentru toți cei care doresc, de fapt, să rămână în România, avem o soluție foarte clară și la îndemâna statului român”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR.

Tinerii vor primi locuințe în valoare de 35 de mii de euro

Potrivit informațiilor transmise, tinerii vor primi locuințe în valoare de 35.000 de euro, cu o suprafață cuprinsă între 50 și 55 de metri pătrați.

„35 de mii de euro pentru o locuință de 50-55 de metri pătrați. Spun asta pentru că multă lume va veni și va spune că este un plan care nu poate fi îndeplinit. Am mai întrebat și specialiști, ne-am consultat și cu cei de la București, iar planul este unul foarte bine documentat. Spun asta pentru că în plan se prezintă foarte clar oportunitățile pe care statul român trebuie să le ofere antreprenorilor, mă refer aici la utilități, bineînțeles, când spunem «stat», spunem și localități, și fiecare pământ pe care statul îl are în continuare în administrare și pe care îl poate pune la dispoziția antreprenorilor. Antreprenorii pot construi la o valoare de 500 de euro metru pătrat, de unde reiese foarte clar că acest «plan Simion», care este pus la dispoziția românilor, este unul valabil”, a mai spus Marius Ostaficiuc, coordonatorul organizației județene AUR.

Proiectul va fi realizat după ce George Simion va deveni președintele României

Persoanele interesate de „planul Simion” pot semna un contract de angajament ferm.

„Avem, bineînțeles, și posibilitatea contractării unui angajament ferm, avem un contract pe care noi îl punem la dispoziția românilor, în care președintele George Simion face un contract cu românii, un contract pe 10 ani de zile, pentru a putea realiza 1.000.000 de apartamente. Este un contract asumat, este un contract între cetățean care vine și spune că își asumă, prin semnarea acestui contract, participarea alături de președintele George Simion la campania electorală, la susținerea «planului Simion» în campania electorală și, bineînțeles, președintele Simion care vine și își va asuma acest contract atunci când va ajunge președinte. Va supune Guvernului, indiferent de ce culoare politică va fi format acest Guvern, va propune ca obligație realizarea acestui «plan Simion»”, a adăugat Marius Ostaficiuc, deputat AUR.

Recent, Marius Ostaficiuc a oferit noi informații cu privire la „planul Simion”. Acesta include oferirea de case tinerilor din România.

Comentarii
  • ostaficiuc psd sa ne sugi polla la tati taganii mincinosule bulanjiule ce esti

  • Mamaaaa ce pute a kkt cand vorbesc astia de la HAUR….

  • Ignat Marian

    Mai oligofrenule NU ai facut nimic nici pentru IASI si nici pentru TARA. Latri ca sa nu taci si ca sa primesti voturi!!!
    Esti un ZERO al societatii!!!!

  • Numai case ??? nu le dati si masini??? spuneti clar ce conditii treuie sa indeplineasca omul care din nestiinta va voteaza.

  • La cine , unde si cum am mai auzit un discurs asemanator?? Nu mai stiu . Parca Dragnea dadea ‘jde’mii de euro pt toti romanii din diaspora care se intorc acasa.Măria cu alta basma?? Cred ca da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *