Prima pagină » Cancan » Marius Moise, gesturi tandre cu una dintre ispitele de la Insula Iubirii. ,,Băusem un pic…”

Marius Moise, gesturi tandre cu una dintre ispitele de la Insula Iubirii. ,,Băusem un pic…”

07 aug. 2023, 08:56,
BZI.ro, în Cancan

Marius Moise a fost suprins în gesturi tandre cu una din ispitele de la Insula Iubirii. După ce a fost criticat de public, dar și de Oana Monea că a făcut un gest mult prea îndrăzneț în urmă cu câteva ediții, iată că Marius Moise a surprins din nou. Acesta a fost într-un club împreună cu ispita Oana Monea și s-au sărutat pătimaș. Gesturile dintre cei doi au declanșat un val de reacții. Iată ce a spus Marius Moise despre apropierea sa de Oana Monea.

Marius Moise, gesturi tandre cu una dintre ispitele de la Insula Iubirii

Marius Moise și Oana Monea au fost surprinși în ipostaze tandre în ultimele ediții ale emisiunii Insula Iubirii. Gesturile dintre cei doi au dat de gândit publicului și au revoltat-o pe iubita lui Marius Moise.

Concurentul a declarat că nu își aminteșe prea multe despre momentele romantice și despre sărutul pătimaș, mai ales că a consumat câteva pahare în plus.

„Mai mult cu Oana au fost gesturi de apropiere. Este posibil, pentru că băusem un pic. Nu îmi aduc aminte de nimic, chiar nu îmi aduc aminte de nimic, dacă i-am făcut vreo propunere. Nu îmi aduc aminte de ceea ce am făcut în seara aia, pentru că am băut și încerc să nu îmi mai aduc aminte. Mă prefac că am amnezie.

Gesturile de apropiere mi s-au părut comune. Ne-am ținut în brațe, pe muzică, și cam atât. Nu îmi aduc aminte, băusem un pic și dacă s-a întâmplat, nu îmi aduc aminte și îmi cer scuze.”, a declarat Marius Moise.

Ce a spus Oana Monea despre gestul îndrăzneț al lui Marius Moise

Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, s-au despărțit, iar bărbatul este hotărât să se apropie tot mai mult de Oana Monea, cu care și-ar dori o relație. Acesta a surprins-o pe ispită cu câteva gesturi intime, iar la ultima ediție a emisiunii a sărutat-o pătimaș pe Oana Monea.

„Relația mea cu Bianca s-a terminat la ultimul bonfire și nu mai există cale de întoarcere și de împăcare între noi. Lucrurile se opresc aici! Nu mai e loc de împăcare.”, a declarat Marius Moise.

Focoasa ispită a vorbit recent despre gestul neașteptat al bărbatului și a mărturisit ce părere are despre Marius Moise.

„N-am crezut că o să se producă un sărut. Cu toate acestea s-a întâmplat. Mi-am jucat jocul și i-am zis că eu nu cred. Așa că, dacă este asumat să mă sărute de față cu toată lumea, în casă, unde este 100% treaz și conștient de ceea ce face. (…) Nu este un sărut din suflet și un sărut pe care eu mi l-am dorit. A fost un sărut pentru a arăta tuturor cine este el. El a venit la Insula Iubirii cu această simpatie față de mine. În capul lui s-au format anumite dorințe și e clar că față de mine are un pic de atracție față de celelalte fete.”, a mai povestit Oana Monea.

Marius Moise s-a despărțit de iubita sa și își dorește o relație cu ispita Oana Monea de la Insula Iubirii. Concurentul a fost surprins în gesturi tandre cu focoasa blondină, iar în ultima ediție a faimosului show matrimonial s-a sărutat cu Oana Monea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *