Prima pagină » Radio » Actualitate » Marius Moise de la „Insula Iubirii” are studii în alt domeniu față de ocupația actuală. Bărbatul este un fermier de succes

Marius Moise de la „Insula Iubirii” are studii în alt domeniu față de ocupația actuală. Bărbatul este un fermier de succes

11 aug. 2023, 11:11,
în Radio

Marius Moise, concurentul de la „Insula Iubirii”, are studii într-un alt domeniu față de ocupația actuală, respectiv agricultura. Bărbatul a fost avocat în trecut, dar consideră că a făcut o alegere inspirată când a decis să devină fermier. Marius Moise a participat la celebra emisiune cu partenera sa Bianca Giurcă pentru a-și testa relația.

Marius Moise și Bianca Giurcă, doi dintre concurenții emisiunii „Insula Iubirii”, sezonul 7, au participat la show pentru a-și testa relația. Deși Marius a ajuns să fie cunoscut de către public, puțini sunt cei care știu ce studii are acesta. În ciuda aparențelor, Marius Moise deține o avere impresionantă în prezent, însă aceasta nu prea are legătură cu facultatea absolvită.

Marius Moise de la „Insula Iubirii” are studii juridice

În tinerețe, Marius Moise a urmat Facultatea de Drept la Universitatea „Spiru Haret” din București. Cu toate că a obținut o diplomă în Drept, concurentul de la Insula Iubirii a recunoscut că în prezent este fermier de meserie. Acesta a ales o cu totul altă cale în viață, renunțând la profesia de avocat pentru a se dedica agriculturii.

Se pare că decizia sa de a se iniția în agricultură a fost una inspirată, deoarece Marius Moise s-a bucurat de un succes impresionant în acest domeniu. A devenit fermier și a reușit să construiască o avere semnificativă prin munca sa susținută și pasiunea pentru agricultură.

Concurentul de la „Insula Iubirii” a reușit să impresioneze publicul cu povestea sa de viață și succesul său în agricultură. Deși a absolvit Facultatea de Drept, Marius a ales să urmeze o altă cale, devenind fermier și clădindu-și o avere impresionantă. Partenera sa, Bianca Giurcă, a subliniat calitățile extraordinare ale lui Marius și a luat apărarea acestuia în fața celor care îl judecă fără să îl cunoască cu adevărat.

Ce spune Bianca Giurcă despre Marius Moise

Recent, Bianca Giurcă, partenera lui Marius Moise, a luat apărarea acestuia în fața criticilor. Ea a vorbit despre calitățile pe care le posedă Marius și a accentuat faptul că lumea este prea rapidă în a-i judeca pe cei din jur fără să îi cunoască cu adevărat.

Bianca a subliniat faptul că Marius nu a menționat niciodată câți bani are sau dacă deține o avere, astfel că toți cei care îl contestă au trăit într-o iluzie falsă. Ea a enumerat numeroasele calități ale partenerului său, evidențiind că este un om de încredere, muncitor, atent, grijuliu, generos și cu un suflet bun. De asemenea, Bianca Giurcă a menționat că Marius tratează oamenii cu respect, fiind o persoană echilibrată și calmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *