Prima pagină » Cancan » Marius Manole, dezvăluiri neaşteptate: „Eu sunt un om foarte vicios. Am fost în prag de alcoolism”

Marius Manole, dezvăluiri neaşteptate: „Eu sunt un om foarte vicios. Am fost în prag de alcoolism”

07 mart. 2021, 15:30,
BZI.ro, în Cancan

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, dar puţini ştiu detalii din viaţa personală a actorului. La 42 de ani, nu are copii şi nu este căsătorit şi a recunoscut recent că nici din punct de vedere financiar nu o duce foarte bine.

„Toată viaţa am trăit pe datorie, am trăit toată viaţa pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt şi singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia.

Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau.

Până la urma ştii cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogaţi sau săraci”, spune Marius Manole în Podcastul lui Damian Drăghici.

Marius Manole, la un pas să ajungă alcoolic

În cadrul aceluiaşi podcast, celebrul actor a rescunoscut că este un om vicios şi că, la un moment dat, a fost la un pas de a ajunge alcoolic.

„Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri.

Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casă, dintii, fata, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…” , a mai spus artistul.

Marius Manole, fericit cu izolarea la domiciliu

În urmă cu luni bune, la finalul lunii aprilie 2020, actorul Marius Manole se arăta încântat de perioada petrecută în casă.

“Eu cred că atât de fericit n-am fost niciodată! Nu aştept deloc să ies din casă, iar perioada asta a fost una dintre cele mai frumoase din viaţa mea!”, scria actorul de la Teatrul Natonal Bucureşti.

„Practic, dacă nu s-ar prăbuşi economia şi nu ar fi oameni afectaţi de mizeria asta de COVID, eu aş putea să stau în casă încă un an… Nu mi-e dor deloc să văd oameni, nici să socializez şi cu atât mai puţin îmi doresc să mă urc pe vreo scenă… Să aveţi o zi bună! ”, a încheiat Marius Manole.

Marius Manole a dezvăluit cum a reuşit să se lase de fumat

Încă din copilărie îşi dorea să devină actor, iar ani mai târziu visul i s-a împlinit şi Marius Manole a ajuns să facă parte din numeroase proiecte din lumea artistică.

“Am ştiut dintotdeauna ce vreau să fac. Din clasa a doua ştiam că vreau să fiu actor”, mărturiseşte el.

Marius Manole a dezvăluit cum a reuşit să renunţe la fumat. Decizia a luat-o în urma discuţiei cu un mare actor.

“Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc, care mi-a zis la un moment dat (văzându-mă cu ţigara în mână şi tuşind pe aici prin teatru): >. Şi uite aşa am renunţat eu la fumat de trei ani de zile”, a povestit Marius Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *