Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Marius Manole a fost curtat de către Lidia Buble. S-a întâmplat după despărțirea de Răzvan Simion

Marius Manole a fost curtat de către Lidia Buble. S-a întâmplat după despărțirea de Răzvan Simion

13 dec. 2021, 09:28,
în Cultural

Actorul ieșean Marius Manole a povestit de curând despre avansurile primite de la Lidia Buble. Întregul episod ar fi avut loc chiar după despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața este extrem de apreciată de publicul masculin, iar de curând s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Cuza de la “Noaptea Târziu”.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Marius Manole a vorbit în cadrul rubricii “Sosurile picante” despre momentul în care a primit avansuri de la Lidia Buble.

Marius Manole, pus în încurcătură de Cătălin Măruță

Marius Manole a fost pus în încurcătură de către Cătălin Măruță în cadrul rubricii “Sosurile picante”.  La unele întrebări însă, actorul a preferat să răspundă direct și să nu guste din sosuri. Măruță l-a rugat să spună numele unei vedete din România care i-a făcut avansuri.

Deși la început a refuzat să răspundă, Marius Manole a dezvoluit că Lidia Buble a fost una din vedetele care i-au făcut avansuri:

”Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a declarat actorul.

Odată ce a văzut răspunsul oferit de actor, Cătălin Măruță a plusat „Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a declarat Marius Manole.

Moderatorul a insistat pe același subiect și a adus în discuție  faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie cu mulți frați, fiind fată de preot: „Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?” , s-a întrebat Cătălin Măruță. „Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei”, a adăugat Marius Manole.

Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă, ea fiind unul dintre cei 11 copii ai pastorului penticostal Viorel împreună cu soția sa Rahela. Artista și-a petrecut copilăria modest, în Deva, alături de cei zece fraţi ai ei și a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani. Până să ajungă artistă de renume, Lidia a mai avut mai multe îndeletniciri, printre care bonă, femeie de serviciu ori la un centru de vânzări auto.

Cine este Marius Manole

Marius Manole s-a născut pe 4 octombrie 1978, la Iași. În prezent (din 2009) angajat la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Marius Manole a absolvit Academia de Arte George Enescu, Iași, secția Actorie, promoția 2001, clasa profesor Emil Coșeriu și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Coregrafie, promoția 2002 – 2003.

A urmat stagii la Academia Itinerantă Andrei Șerban, la Horezu și la New York, atelier realizat de ICR New York cu sprijinul ICR București, 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *