Prima pagină » Actualitate » Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: ”Incompetența guvernării PSD-PNL afectează direct viața românilor și agravează dependența de importuri”
Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: ”Incompetența guvernării PSD-PNL afectează direct viața românilor și agravează dependența de importuri”

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: ”Incompetența guvernării PSD-PNL afectează direct viața românilor și agravează dependența de importuri”

11 sept. 2024, 11:20,
în Actualitate

”România dispune de o suprafață agricolă considerabilă(aproape 15 milioane de hectare), cu terenuri de înaltă calitate, care ar putea hrăni cel puțin 100 de milioane de oameni.

Cu toate acestea, din cauza unei politici agricole dezastruoase, importăm anual produse alimentare și animale în valoare de aproape 10 miliarde de euro.

Astfel, nu doar că nu suntem capabili să hrănim alte națiuni, dar importăm cantități masive de alimente.

Guvernarea PSD-PNL, reprezentată de Ciolacu și Ciucă, se dovedește a fi una dintre cele mai iresponsabile din ultimii 100 de ani, mascând actuala criză prin împrumuturi masive. Specialiștii, inclusiv cei din partidele de guvernare, știu foarte bine că cei care astăzi pretind că guvernează România nu au competențele necesare pentru a conduce țara eficient.

Este evident că nu știu ce măsuri să adopte și nu se pricep la guvernare. Lipsa de viziune și incapacitatea de a implementa politici coerente și sustenabile sunt motivele pentru care țara se află într-o criză profundă, iar resursele noastre sunt gestionate defectuos.

Această incompetență afectează direct viața cetățenilor și agravează dependența de importuri.” a declarat Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *