Prima pagină » Local » Marius Grațian Benchea, șeful Serviciului Voluntar de Ambulanță din Iași, se războiește cu fosta soție după divorț. Miza scandalului: fetița lor

Marius Grațian Benchea, șeful Serviciului Voluntar de Ambulanță din Iași, se războiește cu fosta soție după divorț. Miza scandalului: fetița lor

02 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Marius Grațian Benchea, șeful Serviciului Voluntar de Ambulanță din Iași, se războiește cu fosta soție după divorț. Scandalul a izbucnit între Marius Grațian Benchea, cel care conduce Serviciul Voluntar de Ambulanță din Iași, dar și care este membru Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, și Doina Grosu, tocmai de la fiica lor, o fetiță de câțiva anișori. Mama susține că fostul soț nu îi permite să-și vadă fiica, deși custodia minorei ar fi una comună

Marius Grațian Benchea, șeful Serviciului Voluntar de Ambulanță din Iași, se războiește cu fosta soție după divorț. Întreg scandalul a izbucnit între Marius Grațian Benchea, care este și membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), și Doina Grosu, tocmai de la fiica lor. Pe de o parte, mama susține că fostul soț nu îi permite să-și vadă fiica, deși custodia minorei ar fi una comună.

”Eu și Marius Grațian Benchea am fost căsătoriți. Eu aveam 19 ani când s-a întâmplat. În urma mariajului a rezultat un copil, o fetiță. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, am decis să divorțăm. A fost finalizat divorțul, iar noi am primit custodia comună a fetiței. Eu stăteam în Iași atunci, astfel că am dat domiciliul din Iași, de la mama mea, unde ar fi urmat să stea minora. Fostul soț a fost de acord cu acest lucru”, și-a început strigătul de disperare mama fetei, Doina Grosu.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Marius Grațian Benchease se războiește cu fosta soție, Doina Grosu

Doina Grosu a continuat povestea și a susținut că, în urmă cu aproximativ un an, fiica ei i-a cerut să meargă o perioadă la tatăl ei.

”Eu am fost de acord, cu condiția să o aducă înapoi, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu am făcut toate demersurile, pe lângă toate autoritățile, pentru a-mi putea vedea fetița, dar fără succes. În ultimele luni, fostul soț m-a dat în judecată, apoi a renunțat la proces, pentru ca, ulterior, să formuleze o altă cerere în instanță”, adaugă Doina Grosu.

Aceasta a adăugat că, la un moment dat, a fost nevoită să se mute din Iași, dar și-a anunțat fostul soț despre acest lucru. Totuși, spune ea, bărbatul ar fi refuzat să o mai lase să-și vadă fetița, ea suspectând că el s-a mutat. Mai mult, Doina Grosu a susținut că, ultima oară, a vorbit cu fiica ei în urmă cu câteva săptămâni, prin intermediul aplicației WhatsApp. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Fostul soț spune că nu vrea să comenteze

Reporterii cotidianului BZI l-au contactat telefonic, ieri, pe Marius Grațian Benchea, cel care conduce Serviciul Voluntar de Ambulanță din Iași, dar care este și membru al ATOP, pentru ca acesta să-și poată exprima un punct de vedere cu privire la situația prezentată de fosta lui soție.

”Îmi pare rău, dar eu nu vreau și nici nu pot să comentez, fiind vorba despre un dosar penal în cercetări. Tot ce vă pot spune este că fosta mea soție trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut”, a precizat, ieri, Marius Grațian Benchea.

De cealaltă parte, fosta soție a acestuia spune că a făcut de mai multe ori greva foamei, deoarece nicio instituție nu a ajutat-o.

”Am făcut greva foamei anul trecut, timp de 4 zile. Nu am putut mai mult, pentru că mi-a fost foarte rău. Am și căzut la un moment dat. Eu nu aș putea să vă spun de ce s-a ajuns aici, cred că din orgoliu. Am avut discuții de față cu fostul meu soț și cu reprezentanți ai autorității tutelare și am cerut să-mi văd fetița. I s-a transmis de la autoritatea tutelară că așa ar fi normal și pentru copil. Fostul soț a spus că e de acord și a doua zi totul s-a schimbat la 180 de grade. Nu am mai putut vorbi cu el!”, a încheiat Doina Grosu.

Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în ceea ce îl privește pe Marius Grațian Benchea, cel care se războiește cu fosta soție, Doina Grosu, dar și cu fetița acestora.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024