Prima pagină » Local » Marius Eugen Ostaficiuc: „Democrația trebuie respectată, democrația nu e o joacă în pixul unui politician vremelnic”
Marius Eugen Ostaficiuc: „Democrația trebuie respectată, democrația nu e o joacă în pixul unui politician vremelnic”

Marius Eugen Ostaficiuc: „Democrația trebuie respectată, democrația nu e o joacă în pixul unui politician vremelnic”

23 oct. 2024, 23:05, 3 ,
Redacția BZI în Local

Marius Eugen Ostaficiuc a formulat o contestație în privința alegerii celor doi vicepreședinți ai noului Consiliu Județean, domnii Sorin Afloarei și Marius Dangă.

„Democrația trebuie respectată, democrația nu e o joacă în pixul unui politician vremelnic.
Am formulat o contestație în privința alegerii celor doi vicepreședinți ai noului Consiliu Județean, domnii Sorin Afloarei și Marius Dangă, colegii de partid ai lui Costel Alexe.
Alegerea celor doi a avut loc pe repede înainte, consilierii județeni fiind convocați cu doar câteva ore înaintea ședinței extraordinare.
Caracterul urgent al acestei ședințe a fost pur și simplu acela de a-și securiza cele două posturi de vicepreședinți, fără a ține cont de toate prevederile legale.
Democrația nu se face pe sub masă.
Am cerut Prefecturii Iași să atace în contencios administrativ proiectul de hotărâre prin care s-a dispus alegerea celor doi vicepreședinți, proiect care nu respectă toate prevederile legale.
În politică, jocurile de culise se fac cu respectarea democrației, nu prin combinații ce nu respectă legea!”, a transmis Marius Eugen Ostaficiuc.

Comentarii
  • Ok, ne-a spus ce nu e democratia. Dar ne poate spune ce e democratia, mai exact? Asa, cu cuvintele lui.

  • Pai, de exemplu, democratia este starea in care ne aflam acum, cand un derbedeu ca asta, fara meserie, fara slujba,…fara, poate fi votat de o gloata de troglotiti care cred ca specimenul poate ajuta la prosperitatea natiei. Aia e,…

  • Democratia e atunci cand electoratul crede ca interesele lui sunt identice cu interesele politicienilor. Drept pentru care pulimea merge la vot, incredintata fiind ca face asta pentru propriul bine. Ba chiar vede tampenia asta ca pe o indatorire sociala 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`