Prima pagină » Cancan » Marius Elisei riscă probleme mari după despărțirea de Oana Roman. ”Închisoare de la 6 luni la 3 ani”

Marius Elisei riscă probleme mari după despărțirea de Oana Roman. ”Închisoare de la 6 luni la 3 ani”

18 dec. 2023, 09:27,
BZI.ro, în Cancan

După despărțirea de Oana Roman riscă să aibă probleme mari. În spațiul public, au avut mai multe atacuri prin diverse mesaje postate pe rețelele de socializare sau prin declarații televizate.

Subiectul disputelor recente este fiica lor, Isabela.

Marius Elisei riscă probleme mari după despărțirea de Oana Roman

Divergențele au apărut după ce Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că nu plătește pensia alimentară pentru fiica lor și că o vizitează rar. Recent, vedeta a postat și un mesaj în care îl avertizează pe fostul soț că poate fi închis sau sancționat cu amendă dacă nu îndeplinește obligațiile.

”Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților.

Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe Instagramul său.

După ce a postat mesajul, Oana Roman a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi explicații, dar a refuzat să comenteze subiectul, motivând că se află în vacanță. Mai exact, vedeta este într-o călătorie în Laponia, împreună cu fiica sa, în țara lui Moș Crăciun.

”Nu mă mai deranjați! Eu sunt în vacanță! Ia, întrebați-l pe el! Poate știe el… Nu am nimic de comentat fiind în vacanță! Vă interesează doar mizeriile!”, au fost cuvintele Oanei Roman pentru site-ul Click.ro

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Marius Elisei

Marius Elisei ar trebui să plătească o pensie alimentară lunară de 500 de lei fiicei sale, conform avocatului Adrian Cuculis. Întârzierea cu până la trei luni sau chiar mai mult ar putea duce la investigarea penală a fostului soț al Oanei, în urma promulgării legii de către șeful statului.

Există posibilitatea ca Marius Elisei să fie supus unei expertize penale, fiind acuzat de abandon familial, în cazul în care se va dovedi prin documente că nu-și respectă obligația de a plăti pensia alimentară din rea-credință, adică având suficiente resurse financiare, dar refuzând să îndeplinească responsabilitățile de părinte.

”Modificarea survenită în codul penal cu privire la neplata pensiei de întreținere este binevenită în ceea ce privește clarificarea adusă cu privire la faptul că, dacă vreme de trei luni de zile nu este plătită această pensie de întreținere stabilită de către instanța de judecată sau prin acordul notarial, fapta în sine reprezintă infracțiunea de abandon de familie (…)

Odată cu această modificare, în mod evident și Marius Elisei ar putea să fie cercetat penal în condițiile în care se face dovada că pensia de întreținere nu a fost achitată cu rea-credință”, a detaliat avocatul Adrian Cuculis pentru aceeași sursă.

Marius Elisei riscă probleme mari după despărțirea de Oana Roman din cauza pensiei alimentare pe care trebuie să o achite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *