Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marius Elisei, jigniri fără precedent la adresa Oanei Roman

Marius Elisei, jigniri fără precedent la adresa Oanei Roman

02 oct. 2024, 22:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, o jignește incalificabil pe fiica fostului premier. După ce a divorțat de el, Oana Roman a dezvăluit la mai multe podcasturi și emisiuni TV că Marius Elisei era gelos și posesiv și că avea tendințe spre narcisism.
Se pare că acesta a fost deranjat de dezvăluirile fostei sale soții, așa că a trecut la jigniri fără precedent.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine. Niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm. Și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, i-a transmis Marius Elisei pe Instagram.

Marius Elisei: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”

Ulterior, acesta a trecut la insulte.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai. Te-am făcut mireasă și nu meritai. Nu meriți nimic. Absolut nimic la ce caracter ai. Adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine. Eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, conform România Tv.

Oana Roman a avut recent un conflict cu Selly, după ce acesta a descris-o ca fiind demagogă.

„În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună.

Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a reacționat Oana Roman, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`