Prima pagină » Cancan » Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta. “Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă. Te-am făcut mamă și nu meritai”

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta. “Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă. Te-am făcut mamă și nu meritai”

09 feb. 2023, 11:06, 15 ,
în Cancan

Pe rețelele personale de socializare, Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman că o roagă să înceteze să mai vorbească despre el, pentru că minte în unele lucruri pe care le transmite fanilor ei.

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta După acuzațiile pe care Oana Roman le-a făcut în urmă cu doar câteva ore, Marius Elisei i-a răspuns acum. Fostul partener al vedetei s-a enervat foarte tare, motiv pentru care i-a adus câteva jigniri acesteia. Iată ce a declarat Marius Elisei pe rețelele personale de socializare!

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a dat de pământ cu Marius Elisei, dar el nu s-a lăsat mai prejos, motiv pentru care i-a comentat imediat acesteia. După ce vedeta i-a adus acuzații grave, el i-a răspuns. Iată ce i-a transmis!

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.

Marius Elisei, mai multe postări

„Am pulsul mărit de când te-am găsit/Și mă bate un gând/Sunt gata să fiu fericit, da/Tu mă duci departe de tot/Nu știu cu ce viteză trăiesc/Dragă, mă duci în alt univers/Spune-mi, mai avem mult de mers?/Mă faci beat și fericit, tânăr și neliniștit”, sunt versurile care rulează în dreptul imaginii postate de Marius Elisei în mediul online.

Zilele recute, Oana Roman a arătat public o conversație pe care a avut-o recent cu Marius Elisei, fostul ei partener și tatăl fetiței sale. Vedeta a publicat pe Instagram mesajul primit de la fostul soț, care i-a cerut neapărat acesteia să renunțe la numele lui.

Comentarii
  • Urat ca isi spala si astia rufele in public, au o fetita, macar pentru dansa sa isi rezolve treburile in liniste. Domnul ar fi trebuit sa stie cu cine se leaga la cap, asa caracter il are de cand exista hidosenia aceasta. Dar se vedea cat de naiv era….chiar a starnit mila.

  • Nu sunt fana Oana Roman , dar ce face acum Marius e MARLANIE.Toti putem gresi in viata , sa facem alegeri nepotrivite, dar dupa 10 ani de convietuire sa vii cu asemenea cuvinte….Daca ma gandesc bine , tot Oana e vinovata .Se vede de la distanta lipsa de clasa , de educatie a acestui gigolo care a stat 10 ani pe post de intretinut si acum arunca in urma cu mizerii.Fetita lor va creste si poate va citi .Chiar daca n-o iubesti pe mama ( si e valabil si pt. tati) ce vina au copiii?

  • Oana i-ai distrus viata acestui om care era avocat la ofirma si azis tu latv ca era f ocupat si nu avea timp de tine si prostu a lasat serviciu

  • Marius Elisei, de la început te asigur ca ești un mare neam prost, cu un caracter de ciocolata f.urat mirositoare. Dacă acum ii aduci aminte ca ai făcut.o mireasa pe Oana, ca ai făcut.o mama, ca atunci era grasa și acum ai făcut.o tu slaba, pai bine ma cretinule, tâmpit, orb, bolnav mintal ai fost când te.ai însurat cu ea, atunci dece nu i.ai văzut „defectele”, sau atunci te.ai însurat cu ea din interes pt ca tu ești f. mult inferior ei ca individ, deci ea a greșit când sa căsătorit cu tine, se mai păcălesc fetele, nu este singura, a încercat sa te „slefuiasca” , dar nu a avut pe cine, părinți tai nu au fost în stare sa.ti dea nici minim de educatie, asa ca închideți gura ca miroase urat rău și ii faci rău copilului vostru, pe Oana chiar nu o atingi cu nici o jignire, dar pe tine te cunoaște lumea mai bine ca ai fost… Întreținut. Asta este convingerea mea ferma.

  • Nu ii spune nimeni femeii asteia ca e penibila cu Țiganiada ei fără de sfârșit?Pe cine naiba interesează ciorba ei reincalzita pana a dat în putrefacție?

  • Penibila femeie!

  • Caractere jegoase

  • Aceasta Țigancă,mahalagioaica,afost o C…a la viața ei și ia stricat viitorul la un copil cu multi ani mai tânăr decât ia.
    Băiatul are dreptate cînd a spus Co făcut-o mama,că pe aceasta c…a nici dracu nu se lega de ia

  • De cand au format un cuplu, m-am gadit daca Oana chiar a crezut ca v-a dura relatia ținand cont de varsta , fizicul , caracterul si personalitatea fiecaruia dintre ei. Fetita lor care este nevoita sa asiste la acest circ!

  • Marius are perfectă dreptate

  • Oamenii aceștia ar trebui să aibă mai multă decență .De ce nu își spală rufele în
    familie?
    Urăt din partea lor, foarte urăt.Ți se face silă….

  • Oamenii aceștia ar trebui să aibă mai multă decență .De ce nu își spală rufele în
    familie?
    Urăt din partea lor, foarte urăt.Ți se face silă….

  • Urăt din partea lor.Rufele se spăla în familie, nu pe rețelele de socializare….

  • Ar trebui să rămână prieteni de dragul fetitei lor….să nu regrete mai tîrziu ..poate sunt amândoi de vină..dar din cauza orgoliului nu văd.Este un mare regret cînd o familie se destramă și este un copil la mijloc.DE CE?? DE CE??

  • Grasa sau slaba:criterii după care, în ziua de azi, caracterizam oameni. Nu vreau sa ma amestec în problemele de familie, certuri, etc. Un lucru e cert, ea este o fata cu educație, pe care o admir și as vrea sa dea dovada de maturitate

  • Urat ! foarte urat ,nu stiti sa va comportati matur ! Ganditi-va la copil nu la voi si mai ales pe retelele de socializare ce faceti si cum vorbiti ! Urat !!!

  • Urat ! foarte urat ,nu stiti sa va comportati matur ! Ganditi-va la copil nu la voi si mai ales pe retelele de socializare ce faceti si cum vorbiti ! Urat !!!

  • O Țiganiada pentru bani

  • Cu aerele ei de academician ! Oana și a pus întotdeauna bărbatul în inferioritate și acum trage ponoasele atitudinii sale egoiste și mai ales arogante . În timpul mariajului lor Marius a regresat mult și a stat vesnic în umbra ei când de fapt cu siguranță ar fi putut sa ajungă cineva exclusiv prin forțele lui , nu sa i ducă trena … doamnei de Pompadour ! Sincer nu l înțeleg cum a reușit sa suporte atâția ani de servitute din partea unei femei plina de ifose si rea de gura , ca să nu zic proasta de gura , dar măcar acum s a dezmeticit .
    Bafta Marius , cu siguranță o sa ți fie mai bine !

  • Ea nu il dadea niciodata afara ca la cum arata sigur nu mai gadeste alt fraier( la fel a facut si maica-sa cu Petrica) dar s-a cam apucat baiatul de droguri, se vede si dupa cearcane, ma mir ca inca nu s-a aflat.

  • Oana e o fiinta infecta iar Marius e un prost ca a stat cu ea. Cum drecu sa te culci cu scarba aia? A facut o fata si a ingrasat-o ca pe ea, l-a tratat ca un sclav pe bietul om, l-am vazut pe strada, el e inalt si slaba si ea o grasa infecta, zici ca-i ma-sa. El e un prost si ea o infecta, s-au meritat unul pe altul

  • A PLECAT, ADIO. Nu mai lătra vrute si nevrute. E și el om

  • Deșteapta de Oana, ore după 10 ani a văzut ce studii are Marius Elisei?? Rușine să-i fie! Dacă ar avea
    puțin respect nu ar face atîta tamtam. Este tatăl copilului lor.

  • E foarte nesuferita si plina de obraznicie.
    Vorbeste peste tot si de toate, crezind ca is face reclama(la magazin??)
    Marius, nu-i mai raspunde!

  • Am citit comentariile si m-am minunat.In general femeile au atacat o pe Oana, sunt f sigura ca voi nu aveti educatia Oanei, unele nici nu stiu sa scrie si sa se exprime corect.Va intreb, voi ati tine pe unul care nu face nimic? Parintii lui nu l au educat, nu are nici cea mai minimala educatie,un betivan, curvar si lenes care nu face doi bani pe lumea asta! Oana, tot ce i mai bun pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *