Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marius Elisei, dezvăluiri fără perdea. Ce a spus în privința infidelității din relația cu Oana Roman

Marius Elisei, dezvăluiri fără perdea. Ce a spus în privința infidelității din relația cu Oana Roman

18 feb. 2021, 21:35,
în Cancan ultimă oră

Invitat azi în platoul emisiunii “La Măruță”, Marius Elisei a făcut declarații despre zvonurile privind infidelitatea din mariajul cu Oana Roman. El le-a negat și a precizat că discuțiile aprinse purtate cu fosta soție nu au escaladat niciodată. Foștii parteneri de viață au o fiică – Isabela împlinește șapte ani peste trei zile.

Zvonurile privind infidelitatea în mariajul lor sunt false

Conform dezvăluirilor făcute astăzi de Marius Elisei, nu a înșelat-o pe Oana Roman, iar aceasta i-a fost fidelă de-a lungul poveștii lor de dragoste care s-a încheiat la aproape șapte ani de la nuntă.

“Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a spus fostul soț al Oanei Roman “La Măruță”.

Marius Elisei regretă divorțul de Oana Roman și a avut multe cuvinte la adresa femeii care l-a făcut tătic pentru prima dată.

“Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri”, a mai precizat afaceristul.

Oana Roman şi Marius Elisei, părinți de fetiță

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere; ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Fosta prezentatoare și afaceristul au divorțat la notar pe 15 februarie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`