Prima pagină » Cancan » Marius Elisei, acuzat că trăiește pe spatele noii iubite. Ce spune fostul soț al Oanei Roman

Marius Elisei, acuzat că trăiește pe spatele noii iubite. Ce spune fostul soț al Oanei Roman

16 oct. 2023, 14:05,
în Cancan

Marius Elisei a găsit femeia visurilor lui, spune el, și are o relație fericită, însă prietenii noii sale iubite, protectori cu aceasta, nu sunt de aceeași părere. Aceștia l-au acuzat că trăiește pe spatele ei, pentru că el nu are bani.

E liniștit și fericit alături de noua lui iubită, cu care s-a mutat deja și nu exclude să devină din nou tată. Însă apropiații iubitei sale nu văd cu ochi buni relația, spunând că Marius Elisei este întreținut.

Marius Elisei, acuzat că trăiește pe spatele noii iubite

Se pozează fericiți, inclusiv cu fiica lui, merg deja în vacanțe, dar surse apropiate Gabrielei Bacinică, de profesie cadru medical, au declarat pentru cancan.ro că Marius Elisei nu are niciun ban și că încă de la începutul relației ea a fost cea care a achitat tot, de la nota de plată la restaurant până la vacanțe și escapade romantice.

De asemenea, apropiații brunetei în vârstă de 40 de ani – cu 3 ani mai mare ca el – au spus că nu există șanse ca el să își revină financiar, deoarece acesta este stilul său de viață. Ceva ce și Oana Roman dădea de înțeles cu ceva timp în urmă, când specifica faptul că nici pensia alimentară pentru Isa (deloc mare, de 500 de lei) nu a plătit-o vreodată.

Ce spune fostul soț al Oanei Roman

Ei bine, așa cum a obișnuit pe toată lumea, Marius Elisei nu a lăsat nici aceste acuzații fără răspuns.

Fostul soț al Oanei Roman a spus că nu îl deranjează ce se spune despre el, deoarece știe exact cum se fac astfel de declarații, sugerând astfel că ceea ce s-a spus despre el nu ar fi adevărat, iar lucrurile stau cu totul altfel în realitate.

”Nu mă deranjează… pentru că este total fals… știu exact cum se fac asemenea texte, așa că audiență plăcută”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Marius Elisei mai vrea un copil

Relația dintre Marius Elisei și noua lui iubită este din ce în ce mai serioasă, chiar dacă cei doi sunt împreună doar de câteva săptămâni.

Cei doi își fac planuri serioase de viitor. Recent, fostul soț al Oanei Roman a declarat că nu exclude să devină tată pentru a doua oară, dacă el și iubita lui vor simți că își doresc acest lucru în viitor.

În mediul online, Marius Elisei a fost acuzat că trăiește pe spatele noii sale iubite, iar răspunsul oferit de acesta nu a întârziat să apară.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`