Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marius Elisei a vorbit public despre separarea de Oana Roman. Ce se va întâmpla acum cu fiica lor

Marius Elisei a vorbit public despre separarea de Oana Roman. Ce se va întâmpla acum cu fiica lor

26 ian. 2023, 22:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Relația Oanei Roman cu Marius Elisei a fost una tumultoasă, deoarece s-au despărțit de foarte multe ori și s-au tot împăcat de-a lungul timpului. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar din rodul dragostei lor s-a născut o fetiță.

După multe neînțelegeri, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, însă la scurt timp vedetele din showbiz au anunțat că au decis să se împace, dar dragostea nu a ținut prea multă vreme.

Marius Elisei exclude orice posibilă împăcare cu Oana Roman

Oana Roman a anunțat că relația ei de cuplu a ajuns iar la final, iar Marius Elisei a avut și el o primă reacție pe acest subiect. Fostul ginere al lui Petre Roman susține că nu mai sunt împreună și nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fosta lui soție, Oana Roman.

De asemenea, Marius Elisei a mărturisit că nu mai locuiește cu fosta parteneră. Cât despre fiica sa, Marius Elisei spune că este doar problema lui și a Oanei Roman ce vor decide în privința custodiei minorei.

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, conform SpyNews.

Marius Elisei: „Nu ne mai înțelegeam de multă vreme”

De asemenea, el a mai menționat că acum s-a ajuns în punctul în care și-au spus iar „adio” în ciuda dorinței lui și a eforturilor pe care le-a făcut pentru a avea o familie.

Și asta pentru că relația lor se răcise de mult timp și tot de ceva vreme interveniseră și neînțelegerile între ei, de vină fiind, conform spuselor ei, viziunea și dorințele diferite pe care le au.

„Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai zis Marius Elisei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *