Prima pagină » Cancan » Marius Elisei a răspuns acuzaţiilor primite în mediul online. Tot mai multe persoane îi reproşează faptul că nu are grijă de fiica lui

Marius Elisei a răspuns acuzaţiilor primite în mediul online. Tot mai multe persoane îi reproşează faptul că nu are grijă de fiica lui

06 nov. 2023, 13:42,
BZI.ro, în Cancan

Marius Elisei şi Oana Roman şi-au spus adio, iar acum bărbatul a răspuns acuzaţiilor primite în mediul online. Au trecut prin momente dificile, dar în cele din urmă au ajuns la concluzia că nu sunt meniți să rămână împreună pentru tot restul vieții. Bărbatul și-a refăcut viața alături de alta femeie, însă pare că singura persoană afectată de această situație este fiica lor, micuța Isa, care resimte lipsa tatălui mai mult ca niciodată.

De multe ori, de când a intrat într-o nouă relație, Marius Elisei a fost acuzat de fosta sa soție că o neglijează pe fiica lor si că aceasta nu se simte bine emoțional, îndemnându-l să revină la comportamentul pe care îl avea înainte de a-și reface viața și să o considere pe Isa o prioritate în relația lor.

În această perioadă, Marius Elisei nu ezită să arate că este profund îndrăgostit de noua sa iubită și că trăiește, după mult timp, o poveste de dragoste adevărată. Declarațiile romantice și gesturile tandre sunt o parte obișnuită în relația celor doi proaspăt îndrăgostiți.

Recent, fostul soț al Oanei Roman a fost criticat inclusiv de utilizatorii de internet pentru că pare să fi uitat complet să se implice în creșterea fiicei sale.

Ce acuzaţii a primit fostul soţ al Oanei Roman

În urmă cu doar câteva ore, Marius Elisei a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de noua lui iubită, îmbrățișați și cu zâmbetul până la urechi, alături de o declarație de dragoste siropoasă.

Acest lucru i-a făcut pe intrnauți să reacționeze dur și să-l pună la zid pe fostul soț al Oanei Roman, pentru că ar oferi mai multă atenție noii iubite și deloc fiicei sale, despre care știe că nu trece prin cea mai bună perioadă după ce și-a refăcut viața.
„Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine.

Te iubesc❤️”, a scris, recent, Marius Elisei în mediul online.

„Ar fi cazul să spui aceste vorbe Isei mai întâi! Este drept ca și iubitei, dar le faci ostentativ, fără să te gândești la suflețelul fiicei tale!”, „Parcă ești un copil mic care și-a luat jucărie nouă, postând întruna poze cu iubita, pari așa lovit după ceafă de iubire, când știi situația cu aia mică (nu mai e mică să nu vadă/priceapă), tu nu poți să îți ții viața privată. Fix acum postezi fără să gândești puțin”, „Fix de cuvintele acestea are nevoie Isa, dar live!! Să fii fericit cu cine vrei tu dar, legătura părinte-copil e pe viață!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Marius Elisei a răspuns acuzaţiilor primite în mediul online

Cu toate acestea, Marius Elisei susține că are grijă de fiica lui și că tot ceea ce se întâmplă între ei sunt lucruri mult prea intime, pe care nu își dorește să le expună public, spre deosebire de relația cu noua iubită.

„Exact….ce fac cu Isa nu stau să mă public….este fix momentul/le noastre”, a fost răspunsul oferit de Marius Elisei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *