Prima pagină » Local » Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, nota 3,52 la concursul pentru șefia de la Vama Albița: „A fost foarte greu”
Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, nota 3,52 la concursul pentru șefia de la Vama Albița: „A fost foarte greu

Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, nota 3,52 la concursul pentru șefia de la Vama Albița: „A fost foarte greu”

25 iul. 2022, 18:28, 11 ,
în Local

În cursul acestei zile, Marius Costache, directorul Direcției Regionale Vamale Iași, a participat la un concurs organizat la București pentru ocuparea funcției de șef la Vama Albița. Marius Costache a fost numit politic șef peste regiune venind de pe funcția de adjunct de la Vama Albița.

În cursul acestei după amieze, Marius Costache a primit și evaluarea comisiei de examinare. A întrunit doar 3,52 de puncte dintr-un total de 100. Contactat de reporterii BZI, directorul de la Vamă, a explicat că subiectele au fost foarte grele.

Spre exemplu, la subiectul al 2-lea, candidații trebuiau să menționeze modalităție de distingere a unei datorii vamale. Conform regulamentului UE, nr. 952/2003. Candidații trebuiau să aibă cunoștințe temeinice și despre modul de depunere a unei declarații vamale.

„La proba scrisă nu am luat numai eu, ci toți candidații. A fost foarte greu. N-am de ce să fac contestație pentru că nu cred că se va ajunge la 70 de puncte. Voiam să ajung șef la Albița, acolo unde sunt adjunct. Funcția de director la Regională este temporară, nu este pe viață”, a declarat Marius Costache.

La concursul pentru șefia vămilor din regiunea Moldovei, toți candidatii au picat examenul.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, a fost scoase la concurs 59 de posturi de inspectori vamali. Proba scrisă a fost susținută în amfiteatrele Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași.

 

Comentarii
  • Bravooooo! Cu astfel de sfertodocti ne mandrim! Sa ne traiasca!

  • ,, Voiam să ajung șef la Albița, acolo unde sunt adjunct.
    Funcția de director la Regională este temporată, nu este pe viață ”, a declarat Marius Costache.

    Auzi la el, vrea si asta sef pe viata ….

    Si ce mai vrei …. spune ca poate te ajutam …..

    Tu si altii ca si tine pusi politic, pe pilr, nu sunteti in stare sa luati un exaamen si mai vreti sefi ??????

    Asta inseamna ca si din functia asta ar trebui sa pleci, pentru ca nu esti bun din cate se vede.

    De asta merge tara asta asa de ,, bine ” ca vreti toti cei ce sunteti ajunsi pe linie politica sefi pe oriunde in tara asta, sa fiti sefi pe viata …… auzi la ei….. nimicuri ce sunteti …..

    Asta pana ce poporul nu v-a mai suporta finalmente aceasta nesimtire a voastra, a tuturor astia ce sunteti numiti in functii, fara concurs ….

    Sefi pe viata ….. sau functie din tata in fiu ….. vai mama voastra …..

  • Mai @Anonim, da zi in pisda mă-tii cum te cheamă. Sau ai fost azi la conCURs si nu ai picat pe subiect. Sictir

  • Lingerică înafară de nume și prenume ai mai scris ceva la examen???
    Ai mai scris….
    Vreau sa fiu șef….

  • Tata lui Titi

    În orice domeniu, dacă vrei să pici toți candidații, poți să o faci foarte ușor. Probabil că postul este deja rezervat pt 2 persoane care să îl ocupe temporar, temporar care va fi 6 luni unul, apoi 6 luni celălalt, până la ocuparea postului prin concurs, care va fi de fapt pe viață :))

  • Ăștia incapabili puși politic conduc instituțiile. N-au nici rușine nici simțul penibilului. Zero barat. Să ajungi după Butur!

  • De râsul curcilor, director de regională, adjunct de vamă, cu 3,52 ?????!!!!! Șpăgar nenorocit!

  • daca pentru un post de sef de vama nu s a calificat oare cum se califica ca sef pentru intreaga regionala vamala? ca ma gandesc ca sunt mai mari cerintele…teoretic

  • Domnilor, luati rezultatul acestui concurs ca o evaluare profesionala a acestui domn si indiferent de propteaua politica, scoateti-l de acolo. Acest individ este pe functie de adjunct. Va dati seama unde duceti Romania cu astfel de „epave”?

  • bufonul de la ateneu!

    eu de mult am semnalat ,cu cat esti mai prost cu atat urci treptele puterii,astia sunt cetatenii care ne conduc tara.de oras ca sa mai zic,2 ciumpalaci penali!!!

  • si actualii sefi se cred supetiori dar stiiu doar sa si ia salariul si sa fuga in timpul programului lela
    si sa s ipromiveze pilele nu au atitudine morala
    gen tiranaozaurux rex aiurea nu expkica nimic nu primoveaza nimic nu resoecta nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *