Prima pagină » Actualitate » Marius Budăi, despre alocații și pensii: „Violeta Alexandru şi Cîţu mint!“
Marius Budăi, despre alocații și pensii: „Violeta Alexandru şi Cîţu mint!“

Marius Budăi, despre alocații și pensii: „Violeta Alexandru şi Cîţu mint!“

26 aug. 2020, 11:47,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Fostul ministru al Muncii Marius Budăi vorbește despre problemele legate de alocațiile copiilor și pensii. Marius Budăi scrie pe pagina sa de Facebook că miniștrii Violeta Alexandru și Florin Câțu au mințit când au spus că nicio altă țară din lume nu a mai făcut majorări de alocații și pensii.

„MINCIUNA și NEPĂSAREA Guvernului Orban-PNL atinge cote din ce în ce mai mari. Aseară, la oră de vârf, doi miniștri PNL au mințit în direct pe tema majorărilor de alocații și pensii. Violeta Alexandru și Cîțu mint la nivel înalt și susțin că nicio altă țară din lume nu a mai făcut majorări de alocații și pensii. Le voi demonstra că mint atașând link-urile cu informațiile corecte“, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Marius Budăi, despre alocații și pensii: „Violeta Alexandru şi Cîţu mint!“

Fostul Ministru al Muncii susține că în alte țări se iau măsuri clare pentru copii și tineri și face un apel la tinerii care votează USR sau PNL să țină cont când votează aceste partide de nepăsarea de care dau dovadă reprezentanții celor două partide.

„Deci, domnilor mincinoși, alte țări iau măsuri clare pentru copii și tineri, iar la noi un mare NIMIC. Mă întreb, ce zic acum tinerii care votează USR și PNL când văd NEPĂSAREA acestui guvern față de ei? Să nu spuneți că USR nu este la guvernare, voturile din Parlament și alianțele electorale demonstrează contrariul“, precizează Marius Budăi.

„Fantasticul premier dezertor Cîțu“

Deputatul social democrat atrage atenția asupra „fantasticului premier dezertor Cîțu“, care „continuă sarabanda împrumuturilor, la viteze și dobânzi amețitoare“.

„AUSTERITATE numele tău este PNL!

Între timp, fantasticul premier dezertor Cîțu continuă sarabanda împrumuturilor, la viteze și dobânzi amețitoare. Se împrumută masiv cu scopul ascuns de a deveni insolvabilă țara, ulterior putând să vândă, pe nimic, ce a mai rămas din sistemul energetic și sistemul bancar. Oare va primi Cîțu o funcție importantă în sistemul bancar drept recompensă pentru împrumuturile fantastice la dobânzi foarte mari? De urmărit”, menționează Marius Budăi.

„Nu au bani pentru că au furat cu nerușinare!“

Fostul ministru al Muncii susține că nici alocațiile copiilor, salariile profesorilor și nici pensiile românilor nu vor fi majorate deoarece Guvernul nu deține bani pentru ca i-au furat cu nerușinare.

„Alocațiile copiilor nu au fost dublate deși premierul ne asigură în primăvară că acest lucru se va întâmpla de la 1 august. Acum nu se mai măresc nici măcar de la 1 august dar minte de la începutul anului 2020, așa cum prevedea leagea. Guvernul Orban nu are de gând să mărească nici valoarea punctului de pensie de la 1 septembrie deși același premier dezertor Cîțu ne asigura că banii au fost prevăzuți în buget. Păi dacă au fost prevăzuți sunt sau nu sunt bani domnule Cîțu?”

„Când ați mințit? Atunci sau acum? Din punctul meu de vedere și atunci și acum. Despre salariile din învățământ cred că ar trebui să ne întristăm cu toții deoarece dascălii noștri nu vor primi majorările legale de la 1 septembrie 2020. Și da, aveau bani!”, a declarat fostul ministru al Muncii după ce Guvernul a decis să nu majoreze pensiile cu 40%, cât promisese inițial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *