Prima pagină » Local » Marius Bodea și USR vor legalizarea drogurilor! Nu au învățat nimic din tragedia din 2 Mai – FOTO/DOCUMENT

Marius Bodea și USR vor legalizarea drogurilor! Nu au învățat nimic din tragedia din 2 Mai – FOTO/DOCUMENT

22 apr. 2024, 14:03, 34 ,
BZI.ro, în Local

Stupoare când vorbim despre planul USR-ului și al lui Marius Bodea după ce ar putea obține un scor care să conteze la alegeri. Se vrea legalizarea drogurilor sub pretextul că ar face bine țării. Parlamentarii USR printre care și Marius Bodea nu au învățat nimic din tragedia din 2 mai.

Vă aducem aminte faptul că Vlad Pascu a ucis 2 persoane în stațiunea 2 Mai după ce a urcat drogat la volan.

Marius Bodea și USR vor legalizarea drogurilor

Este stupefiant cum Marius Bodea și USR, formațiunea din care face parte, vor legalizarea drogurilor prin legea pe care au depus-o deja în Parlamentul României. Legea prevede dezincriminarea consumului și a deținerii cantității de 3 grame de droguri.

Cu toate că aceștia susțin mereu că vor binele României, acțiunile pe care le fac dezvăluie contrariur. Orice cantitate de droguri influențează grav sănătatea românilor, iar planul USR este absolut evident. Se dorește îngenunchierea României prin așa spusele reforme neomarxiste.

USR-știi spun că această lege ar putea ”îmbunătăți eficiența instituției de aplicare a legii în România”. Nimic mai fals. Odată cu promovarea acestei legi la volan vor exista numai drogați care vor pune în pericol viața familiilor noastre, fie că vorbim de participanții la trafic sau simpli pietoni.

Concret, USR propune ca în mod excepțional față de prevederile Legii nr. 143/2000, posesia pentru consum personal de canabis în cantități de până la 3 grame să fie sancționată doar contravențional, cu amenzi cuprinse între 1000 și 3000 de lei. Resursele care au fost anterior utilizate într-un mod inadecvat și ineficient ar trebui realocate pentru campanii de asistență, educație și tratament. Este esențial să urmăm exemplul statelor membre ale UE care au decriminalizat deja  consumul de canabis și să vedem că acele state se confruntă cu situații extrem de tensionate, cu o creștere enormă a spectrului infracțional, cu crime, violuri și alte ilegalități. Marius Bodea nu a răspuns solicitărilor reporterilor BZI.RO în care i s-a cerut un punct de vedere.

Ce vor să facă neomarxiștii din USR dacă au suficiente voturi

Există o listă vastă de ”proiecte” pe care cei de la USR vor să le implementeze în momentul în care vor obține un scor care să conteze. Vedem cum în alte state în care neomarxiștii au câștigat puterea au fost implementate numai nenorociri, iar aici avem exemple concrete, verificabile. Canada a legalizat, în anumite regiuni, consumul de droguri de mare risc cum ar fi heroina. În Franța un judecător a achitat un inculpat pentru infracțiunea de viol un pedofil, în anumite școli din Anglia au fost eliminate băile pentru fetițe și băieți, existând doar băi mixte. În alte state au fost eliminate formulările de mamă și tată, ele fiind înlocuite cu termenul părinte 1 și părinte 2.

În acest context vedem că nu sunt doar ”fake news-uri” aceste lucruri, așa cum ni se bagă în cap, spunând că extremiștii sunt cei care au valori morale ridicate cum ar fi familia, credința și patriotismul.

În 2024 avem nevoie de suveraniști și patrioți în funcții de conducere, de oameni care doresc să facă parte dintr-o Uniune Europeană corectă, echitabilă, care să nu aibă două viteze. Trebuie să înțelegem că lupta a început, iar românii vor pierde dacă nu vor alege corect.  În GALERIA FOTO am atașat documentul prin care cei de la USR vor să legalizeze consumul de droguri.

 

Comentarii
  • USR,PMP si Forta dreptei vor legalizarea consumului de droguri precum si obligarea oamenilor sa devina membri ai comunitatii LGBT.

  • Asta mai lipseste in tara asta ,legalizarea drogurilor, in rest , o ducem foarte bine , avem cele mai mari salarii din Europa, avem de toate cele,nu moare nimeni de foame , preturile la alimente sunt foarte mici,mortalitatea foarte scazuta ,natalitatea foarte ridicata ,avem liniste , nu ne baga in razboi pnl si psd, avem cea mai mica inflatie din Europa dar…….ne .lipseste legalizarea drogurilor. Daca Bodea sustine societatea LGBT si legalizarea drogurilor poate si a bordelurilor i – ar trece prin cap ca – i place ,inseamna ca el este consumator de interzise ,un lgbt si doar niste tampiti cu IQ zero ar da un vot acestui gunoi Bodea. si Usr – ului lui sau cum se mai spune acum… Alianta dreapta unita usr,prm, forta dreptei). Astea sunt singurele realizari ale lui Bodea Lgbt si drogurile. Votati – l , votati Usr , acesti rahati, votati rahatii!

  • Articolul are o tenta de propaganda. In limba romana , drog inseamna de la a mesteca frunze de coca , cum fac triburile din amazonia , pana la produse sintetice care sunt cele mai periculoase. Asa ca , dragi jurnalisti , morfina un cazuistica medicala , e legala sau nu?

  • Asta mai lipseste in tara asta ,legalizarea drogurilor, in rest , o ducem foarte bine , avem cele mai mari salarii din Europa, avem de toate cele,nu moare nimeni de foame , preturile la alimente sunt foarte mici,mortalitatea foarte scazuta ,natalitatea foarte ridicata ,avem liniste , nu ne baga in razboi pnl si psd, avem cea mai mica inflatie din Europa dar…….ne .lipseste legalizarea drogurilor. Daca Bodea sustine societatea LGBT si legalizarea drogurilor poate si a bordelurilor i – ar trece prin cap ca – i place ,inseamna ca el este consumator de interzise ,un lgbt si doar niste tampiti cu IQ zero ar da un vot acestui gunoi Bode.si Usr – ului lui sau cum se mai spune acum… Alianta dreapta unita( usr, pmp,forta dreptei). Astea sunt singurele realizari ale lui Bodea Lgbt si drogurile. Votati – l , votati Usr , acesti rahati, votati rahatii!

  • Articol ptr a pune botul prostii haurari Duoamneajuta

  • Hai si cu Mircea Silvestru

    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masini folosite la livrari de droguri:
    IS 15 KDR
    VOLKSWAGEN VW PASSAT
    sasiu: WVWZZZ3CZ7P056224

    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

  • Ciudat cum asocierea cuvantului ,,drog” cu un anumit partid sau asociatie , declanseaza starea de sevraj a celor cu un singur neuron!!!!
    Am o pravalie care e trecuta la camera de comert cu numele ,,Drogherie”.Aveti habar ce inseamna??

  • Portugalia are cei mai putini drogati si fenomenul e in scadere. Canabisul ajuta bolnavii de cancer, cei care nu dorm, atacuri epileptice autism etc. Planta care creste natural nu poate fi interzisa.

  • Bodea trăiește și el de pe urma plătitorilor de taxe de vreo 20 de ani.

    Când își ia un job real¿

  • @Anonim
    aprilie 22, 2024 la 2:48 pm

    da bre, ca am sa votez cu ochelari de cal ca tine PSD si PNL inca 34 ani de acu incolo. un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, ci complice!

  • Ion de la... raion

    Băi, nea Marius, ești… drogat???

  • Sa ma cach pr PNL – ul lui iohannis si maciuca, sa ma cach pe PSD- ul lui colacu , sa ma cach pe USR – ul lui Bodea si pe ei toti . Astea sunt realizarile lui Bodea in 8 ani de cand taie frunze la caini in parlamentul Romaniei, LGBT
    si legalizarea DROGURILOR? Cu asta se mandreste el si asa vrea sa demonstreze iesenilor ca merita sa fie ales ptimar la Iasi.? Mars spurcaciune lgbt si drogalau.!Vreti voturi ? Eu nu votez criminalii care au distrus ruina Romania! Nu votati
    P NL, PSD ,USR ,daca aceste partide vor castiga alegerile , din IULIE , Romania va fi bagata in razboiul Ucrainei !!!!!!! Atentie ,sa nu spuneti ca nu v – am avertizat .!!!

  • Cu ce se mândrește bodea am înțeles, dar tanti soșoaică și nea trompetă ochi de bou Simion ce realizări au în mandatele lor???
    Dacă vreun sosocar haurel îmi zice măcar Una, jur ca votez cu trompetele Kremlinului

  • Unicul Anonim sosocar

    Ce spor ai la comentat nea carnețel schizofrenic 🤣🤣
    Asta ne mai lipsea…. Sa mai numeri și aici ticăloșii care nu usca din laturile securicilor

  • Anonim schizofrenic

    Medicamenteeee
    Asta ne mai lipsea 🤣🤣🤣

  • Medicamenteee

    Nu mai ling doar sos uri, acum sug. și ciucurelu lui nea bodea

  • Geta din Dagața

    Asta ne mai lipsea…
    Nea carnețel in persoană.

  • Ești preacurvar carnetele, te ai dat cu Simion, sa abandonezi tu 140 kg în viu, zemoasa, pufoasa
    Cât mai are tanti viiitz în sondaje? 😁

  • De-o curiozitate

    care SUNT realizările aur în acest mandat?
    Mulțumesc, nu mai am întrebări 😎

  • Întreabă tanti Aglaia din Harmaneasa

    Vot electronic când o sa avem?

  • Costică din Plugari

    Bre da shio făcut aur în 4ani?

  • Exclud vreo 9 comentarii publicate aici de acelasi aurolac pro Usr si mereu contra Sosoaca si Aur. Parerea mea obiectiva si absolut reala este ca PMP si Forta Dreptei facand Alianta cu USR au luat – o in freza la alegeri. Aveam de gand sa votez PMP . La revedere PMP!!!!!! Sa votez o Alianta adica 3 partide deodata in care s – a infiltrat microbul USR si Marius Bodea ? Nu . Eu voi vota un partid fara aliante ,fara comasati .Voi vota AUR sau… mai sigur SOS Romania . Duceti – va dracului Usr si Marius Bodea lgbt si legalizarea drogurilor, pe apa Sambetei PNL si PSD , Alianta Dreapta Unita,dracu sa va ia pe toti prostanacii imputiti care vreti putere si in rest nimic interes pentru binele Romaniei . Huo!

  • Ai dreptate @Iesean. Mai ales boul ala de la 2.48 si 11.09 le nimereste ca nuca-n perete!!

  • Aurist Patriot & Antenist

    Alo, pe langa drogatii de la USR, ati uitat de drogatii de la: REPER, CURAJ (si care or mai fi, natia mamei lor sorosisti-progresisti-hashtagisti). Nu vor sa plateasca taxe pentru salariile, pensiile, amantele si masinile noastre, mama lor de sorosisti-progresisti-hashtagisti. Vor „reguli”, „stat de drept” etc – tampenii sorosiste. Nu vor sa se dea dupa lume, sunt a dracului.

  • Mos carnetel ai tradat-o pe soso,tie care-ti place savarina ei,rusinica☝️

  • Bodea esti un idiot

    Canabisul doar si doar in scop medical , in spitale pentru bolnavii in stadiu terminal sau ceilalti bolnavi spitalizati care trebuie prevazuti clar intr- o lege.IN REST, ESTE PERICOL PUBLIC NATIONAL La noi daca s- ar legaliza prostia asta a lui Bodea – usr din 3g tinerii ar face 6 g , 9 g apoi pasul urmator heroina si alte droguri de mare risc . ESTE PROBLEMA NATIONALA !!! SA FIE REFERENDUM NATIONAL CA INTR – O TARA DEMOCRATICA DESI SUNTEM TARA COMUNISTA ! BODEA 3STI UN IDIOT TU SI USR – UL TAU !

  • Tu, obiectiv sau nu, e dreptul tău sa votezi cu cine vrei. Dar cui mama draq crezi ca ii pasa cu cine votezi tu?? Te crezi vreun formator de opinie…
    Nici lu tanti carnețel nu-i mai pasă de opinia ta🤣🤣

  • Cumatru lu Costel

    Shio făcut aur în patru ani? Shi leji o propus? Ch ieu nuni amintesc nica.
    Ptiu ma duc sa mai beu un rachiu.

  • Sa votezi cu aur sau sos e mai rău decât dacă ai vota cu pcr

  • Mars in transnistria via r moldova si ucraina ,ucraineanulr imputut care ai imputit acest articol de 2 ani cu mii de comentarii. Aici 16 comentarii , in alt articol 30 si etc. ,sute comentarii pe zi impotriva romanilorAfara din Romania teroristii , spionii ucrainieni , via transnistria si r moldova . Afaraaaa din Romania spurcaciuni ucrainiene via r moldova si ucraina Afara spurcaciuni !

  • Bă 4 clase , ai devenit traseist? Vad ca nu o mai pupi in rât pe sosoaca . Ai trecut la cururi aurite. Platesc mai bine?

  • Mare dreptate ai ” afară din România trădătorii, agenții infiltrati , săgețile dușmanilor” bravo, român adevărat.
    Acum să-i identificăm, eu știu doi dovediți: George Simion și Diana Șoșoacă.
    Tu?

  • Cand Bodea ii tragea pumni in cap la fosta nevasta Madalina pana a omorat-o era sub influenta drogurilor si mirosea a pu – l- a si cu – r de Drula . Este adevarat ! Acest criminal Bodea i – a tras pumni in cap Madalinei pana a murit in timp ce el se distra si cu cur- ve si cu ku – rul lui Drula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024