Prima pagină » Local » Marius Bodea – portavocea de ieri a pușcăriașului PNL Relu Fenechiu – VIDEO

Marius Bodea – portavocea de ieri a pușcăriașului PNL Relu Fenechiu – VIDEO

26 apr. 2024, 08:57, 12 ,
BZI.ro, în Local

Devenit USR-ist doar din gelozie după ce partidul din care făcea parte, PNL, l-a adoptat pe fostul PSD-ist Mihai Chirica, Marius Bodea rămâne ancorat în memoria Iașiului drept „produsul” pușcăriașului Relu Fenechiu și a găștii Adomniței-Cozmanciuc.

Sosit în USR de doar patru ani, fostul PNL-ist Marius Bodea poate fi considerat campionul de necontestat la proba de obediență față de mentorul său politic Relu Fenechiu.

În august 2014, la inaugurarea noii piste a Aeroportului Iași, Marius Bodea era portavocea din pușcărie a lui Relu Fenechiu.

În fața tuturor celor prezenți la eveniment, Marius Bodea a citit scrisoarea trimisă din pușcărie de Fenechiu, infractor pe care același Bodea îl descria ca fiind părintele proiectului de asfaltare a pistei.

„Chiar dacă nu pot fi prezent, sunt cu sufletul şi inima alături de voi. Ceea ce marcaţi astăzi aici nu reprezintă finalul unui drum, ci începutul unei noi etape în viaţa acestui oraş“, a recitat Marius Bodea din epistola scrisă de Fenechiu în Penitenciarul Vaslui.

 

Comentarii
  • Aveți dreptate în tot ceea ce ziceți însă un lucru este cert: modernizarea Aeroportului Iași i se datorează pușcăriașului Fenechiu, trebuie s-o recunoaștem. Pe principiul ”a furat dar a și făcut” Fenechiu a fost printre puținii politicieni ieșeni care s-a zbătut și a pus presiune pe Guvern pentru această investiție. Câți dintre aleșii din ultimii ani au mai făcut așa ceva? Uitați-vă numai ce se întâmplă cu Autostrada Unirii A8, o mare bătaie de joc.

  • Distrugerea si jaful Aeroportului Iasi se datoreaza puscariasului securist fenechiu si copilului crescut de Fenechiu securistul penal Bodea. Afacerea de miliarde cu transformatoarele este la fel ca si afacerea cu Aeroportul tot afacerea mizerabila a lui fenechiu puscariasul si bodea . Niste puscariasi care trebuie sa stea dupa gratii multi ani. Fenechiu a restituit statului cele 7 milarde prejudiciu din afacerea Transformatorul?

  • Terchea Berchea

    Bodea nici nu-l cunoaşte pe Fenechiu. Nici Fenechiu, pe Bodea. Astea-s poveşti…

  • Bodea si puscariasul Fenechiu nu se cunosc intre ei intr- adevar. Daca Bodea nu – i cara geanta lui Fenechiu cand facea scoala securitatii , bodea astazi era un simplu maturator de strada . Bodea nici pe puscariasul Adomnitei nu- l cunoaste , dar sunt cei mai buni prieteni , nedespartiti la petreceri si toti 3 si – au botezat si cununat intre ei. Deci toti acesti 3 puscariasi nu se cunosc . Toti 3 au fost membri Pnl deci nu se cunosc. Bodea si Adomnitei au fost si sunt sub talpa lui Fenechiu. Speranta lui Bodea pentru Primaria Iasi este ca isi va intregi familia de penali cu Fenechiu si Adomnitei viceprimari. Votati Bodea ca il votati pe Fenechiu si Adomnitei, trio nedespartit. Un prostalau imputit vrea primar la Iasi.

  • bodea este un CRIMINAL ce si-a omorat sotia prin suferinta produsa, un mare CURVAR ce se tavalea cu toate curvele in Bucuresti in timp ce biata femeie facea chimioterapie.
    Un ZERO, un FRIPTURIST, un MARE ZERO, acesta este numitul bodea marius. Z

  • Petru Movilă, după ce s=a intors de la prășit pămantul, ca un trantor, a evaluat , cu spiritul lui politic de analfabet că, incă mai sunt drumuri de pămant și a dat comentariile la closett.

  • Madalina ,fosta sotie a lui Bodea cate batai lua de la acest animal si ii tragea mereu pumni in cap , pana a murit

  • Terchea Berchea

    Interesant cu Petrachi Mivilă. A închis comentariile din cauza frigiderului. Că s-ar umple…

  • Este clar ca lumina zilei ca pulitrucii retardati nu au simtul realitatii si nici simtul penibilului, si ne cred idioti asa cum sunt ei.
    Acum toti criminalii tradatiori si jefuitori din politichia de doi bani din Colonia Romanica spun peste tot ca ,,sunt aproape’’ de romani, de ieseni, de p…a mamelor lor parashutizde care i-au fatat, iar pana acum au votat legi impotriva poporului roman, IDIOT – este adevarat, dar si sugator de p…a de criminali pulitruci.
    Asa popor IDIOT asa pulitruci CRIMINALI si retardati !
    Acesti CRIMINALI, TRADATORI si JEFUITORI nu-si dau seama ca doar IDIOTII ii mai baga in seama ? Ba… cred ca isi dau seama, insa mizeaza pe faptul ca IDIOTII sunt majoritari si chiar daca i-au omorat cu arma biologica numita vaccin oferindu-le mici la schimb, IDIOTII vor merge la vot si vor vota CRIMINALII care i-au eutanasiat.
    Pana la sfarsitul anului, incepoand din Octombrie, vor muri IDIOTII vaccinati si infestati, fara numar, pentru ca ,,praful sarharian’’ aruncat peste Romania continea metale grele si Oxisd de grafen – IDIOTII nici nu stiu despre ce vorbesc eu.
    Cand a fost eclipsa in Vacaria SUA pe 8 Aprilie, s-a folosit aceeasi metoda, si urmeaza ca in maxim 6 luni sa inceapa decesele in masa de cancere provocate de acest praf in combinatie cu vaccinul.
    Nu conteaza daca ma credeti, pentru ca oricum nu conteaza si nu contati.
    De murit, IDIOTII sigur vor muri pe capete. Asa va fi Romania mai curata.
    Desigur ca pulitrucii CRIMINALI s-au facut ca se injecteaza dar i-au lasat pe IDIOTI in ofside, si acum pulitrucii nu vor fi afectati de cancer dar vor fi afectati de STREANGUL care se apropie cu viteza de ei.
    Lor li se pare ca vor mai exista printre oameni pana in 2025, dar se inseala.
    Chiar era necesara o astfel de DERATIZARE pentru ca s-a vazut cat putregai exista
    pe pamant ! Dumnezeu nu doarme si stie ce trebuie facut cu IDIOTII si Jivinile Spurcate !

  • Badea visează cai verzi pereți Ce a făcut acest impostor pentru Iași de câd este deputat și senator? Un jegos arogant,asa era și când era student o panaramă de om.O sa fie primar când or zbura porcii.

  • Încearcă și el marea cu degetul, dar nu-i va ieși, este pătat ca dalmațienii de jegul politic.

  • Faptul că a dat-o deoparte pe Cossette în mod mișelesc spune multe despre misoginismul lui, nu mai zicem de relația cu fosta soție pe care o bătea crunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *