Prima pagină » National » Marisa Paloma, schimbare de look. Cum arată acum îndrăgita influenceriță

Marisa Paloma, schimbare de look. Cum arată acum îndrăgita influenceriță

05 oct. 2024, 11:20,
Redacția BZI în National

Marisa Paloma și-a făcut o schimbare majoră de look. S-a lăsat pe mâna hairstylistului, iar rezultatul obținut este unul de excepție, care a fost și pe placul fanilor influenceriței.

Marisa Paloma și-a făcut o schimbare de look! După ce a renunțat la părul lung pentru o tunsoare bob și s-a vopsit roșcată, fanii au avut parte de o altă surpriză din parten influenceriței în ceea ce privește culoarea părului.

Marisa Paloma, schimbare de look

Marisa Paloma s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului, iar rezultatul a fost unul mult așteptat. Influencerița a afirmat că își dorea de mult timp o astfel de tunsoare, iar acum a avut curajul să o facă. După ce s-a tuns, în urmă cu ceva timp, a avut părul de lungime medie, optând pentru roșcat. Acum, altele i-au fost preferințele.Fanii au fost surprinși când au văzut-o pe influenceriță cu părul creț, cu breton, dar și vopsită șaten, o culoare cât mai apropiată de părul său natural.

„Urmăream schimbarea asta de look de vreo câteva luni. Și bretonul cu volum, de-o viață. Abia acum însă, am avut curajul să o fac. Niciodată nu am avut o tunsoare care să-mi așeze atât de ‘firesc’ părul, fără placă, ondulator sau alte artificii și să-mi îmbrace chipul în maniera asta.

Iar pe partea de culoare, inițial am vrut să mergem spre un blond, după care am zis să alegem o variantă ceva mai neutră, în ton cu vremea de afară. Având în vedere că doar am nuanțat părul, ne putem juca cu nuanțele oricând și cum vrem.

Ce se întâmplă la salon este dincolo de orice imaginație. Iubesc locul și echipa aceasta. Și mă mândesc cu ei de fiecare dată când prind ocazia. Sunt prea așa! Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum ne place și nouă!”, a scris Marisa Paloma pe rețelele de socializare.

Cum s-a schimbat viața Marisei Paloma de când a devenit mămică

Marisa Paloma și Liviu Stanciu au devenit părinți în urmă cu aproape trei ani, iar de atunci toată viața lor s-a schimbat. Influencerița se bucură de fiecare moment alături de fiica sa și reușește să o includă în activitățile sale zilnice.

Cu toate că viața cu un copil ar putea fi destul de complicată, Marisa Paloma reușește să se descurce excelent, fiind ajutată de partenerul ei de viață. Cei doi își împart toată treburile și fac o echipă bună împreună.

„Viața mea s-a schimbat cu totul, în general în viața părinților există două perioade, cea înainte de copil și cea de după copil. Ne împărțim bine treburile, mă ajută foarte mult, dacă nu era el nu știu ce făceam, cu siguranță nu mai făceam copil dacă nu era soțul meu, ne împărțim foarte bine taskurile și ne înțelegem minunat”, a povestit Marisa Paloma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`