Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marisa Paloma s-a externat: Ce nume va avea micuța ei

Marisa Paloma s-a externat: Ce nume va avea micuța ei

08 dec. 2021, 15:57,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Marisa Paloma s-a externat de la maternitatea unde a născut zilele trecute și a ajuns acasă împreună cu fiica ei. Venirea celor două acasă a fost un motiv imens de bucurie pentru iubitul Marisei, Liviu Stanciu, care, în sfârșit, își poate vedea și atinge fiica.

Marisa a împărtășit cu fanii ei momentul venirii acasă alături de fiica ei și din poze se vede că aceasta este o mămică fericită. Focoasa brunetă și-a împărtășit bucuria cu mulții ei prieteni din mediul virtual, de care se bucură de mai mulți ani.

Maris Paloma insarcinata

Marisa Paloma și-a dus fiica acasă

După ce fanii i-au transmis mai multe mesaje în care i-au arătat că îi simt lipsa, Marisa le-a transmis acestora, prin câteva story-uri, că a revenit acasă, că este împreună cu fetița ei și că se simte foarte bine. Frumoasa brunetă a recunoscut că mai are nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu statutul de mămică și că de-abia așteaptă să vadă cum va fi casa în noua formulă de familie.

„Am ajuns acasă și suntem sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va urma. Îmi trebuie cel puțin câteva zile, o săptămână să mă acomodez cu mediul de acasă în această formulă nouă, după care promit să vă povestesc toată experiența mea“, le-a transmis Maris fanilor ei de pe rețelele de socializare, recunoscând că are impresia că a trecut un an în doar câteva zile.

Frumoasa brunetă își obișnuise fanii înainte de a naște să fie extrem de activă pe Instagram și să le destăinuie multe amănunte din viața ei. Marisa era foarte activă pe rețelele de socializare, unde împartășea cu urmăritorii ei diferite momente și evenimente din viața ei, multe considerate de ea de interes public, dar și unele picanterii din viața ei privată.

Maris Paloma

Ce nume va avea micuța Marisei Paloma

Chiar dacă de-abia s-a externat, Maris Paloma a fost asaltată de urmăritorii ei cu mesaje legate de numele pe care îl va avea micuța ei și dacă a luat vreo decizie în acest sens împreună cu iubitul ei.

Focoasa brunetă nu a vrut încă să dezvăluie ce nume va purta fetița ei, Marisa fiind destul de reținută în a oferi explicații pe Instagram în legătură cu momentul în care va face cunoscut numele micuței. Oricum Marisa a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp.

„Asta mică este un înger! M-a ajutat extrem de tare faptul că este foarte cuminte și că a reușit să stimuleze lactația după primele două zile. O să vă povestesc totul curând. O să anunțăm și numele cât de curând“, le-a transmis Marisa Paloma urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Maris Paloma

Sarcină grea în primele luni

Marisa Paloma a născut recent o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece de la cadrele medicale care s-au ocupat de ea încă din primele zile de viață.

Totuși, pentru frumoasa mămica sarcina nu a fost tocmai una ușoară. Maris a povestit atunci că primele trei luni de sarcină au fost îngrozitoare pentru ea.

„Am plecat în Dubai în vacanță și a fost cea mai urâtă vacanță din viața noastră. Vomitam în continuu”, declara frumaosa brunetă în cadrul unei emisiuni TV, în vara acestui an.

Maris Paloma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *