Prima pagină » Cancan » Mario Mutu, gest emoționant după moartea bunicii sale. Rodica Mutu avea 4 nepoți din partea lui Adrian Mutu

Mario Mutu, gest emoționant după moartea bunicii sale. Rodica Mutu avea 4 nepoți din partea lui Adrian Mutu

21 dec. 2023, 15:05,
BZI.ro, în Cancan

Tragedie în familia lui Adrian Mutu! Mama sa, Rodica Mutu, a murit pe 21 decembrie, la doar 71 de ani. Luna trecută, fostul fotbalist anunța că dragii lui părinți sărbătoreau nunta de aur, 50 de ani de căsnicie. Iată că, la puțin timp de la acel eveniment, femeia se stinge, fulgerător. Un mesaj emoționant a transmis Mario Mutu, nepotul cel mare al Rodicăi Mutu.

Mario Mutu, gest emoționant după moartea bunicii sale

Mama lui Adrian Mutu a murit joi, 21 decembrie, iar anunțul a fost făcut de fiica ei, Laura. Rodica Mutu s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase, iar în ultima perioadă, starea i s-a agravat, potrivit LPF.

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris sora lui Adrian Mutu, Laura, într-un mesaj publicat pe rețelele sociale.

O reacție emoționantă a avut și nepotul cel mare al Rodicăi Mutu, Mario, care a publicat o poză cu buni, pe Instagram, alături de un mesj pe cât de scurt, pe atât de emoționant: „Fly high, grandma” (n.r. – zbori cât mai sus, bunico!).

Rodica Mutu a sărbătorit nunta de aur în urmă cu o lună

Pe 3 noiembrie, Rodica și Spiridon Mutu, părinții fostului fotbalist, au împlinit 50 de ani de căsnicie și au sărbătorit nunta de aur. Cel poreclit Briliantul nu a avut aceeași stabilitate în viața amoroasă, fiind la cea de-a treia căsnicie, iar mesajul lui pentru părinții săi a fost cu adevărat emoționant.

Rodica și Spiridon Mutu sunt persoanele care l-au susținut și apărat pe Adrian Mutu în toate etapele vieții lui. Alături de fiica lor, Laura Cordun, sora lui Adrian Mutu, părinții fotbalistului au o imagine de oameni respectabili, corecți, apreciați, mai ales în comunitățile din care provin.

„Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!

În sufletul meu veți rămâne mereu tineri și vă admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și vă doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata!”.

Rodica Mutu avea patru nepoți din partea lui Adrian Mutu

Rodica Mutu a fost o bunică fericită și extrem de iubitoare. Din partea lui Adrian Mutu a avut două nepoate și doi nepoți, pe care i-a iubit ca pe ochii din cap.

Adrian Mutu are patru copii cu trei soții diferite, dar a reușit să îi apropie pe toți, iar frații Mutu au relații foarte strânse. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002).

Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice splendide, pe Adriana (17 ani) și pe Maya (15 ani). Fetele locuiesc cu mama lor, în Republica Dominicană, iar Mario a stat mulți ani în Italia, alături de mama lui, Alexandra Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *