Prima pagină » Radio » Actualitate » Mario Mutu are iubită cântăreață. „Și în viața anterioară am fost împreună”

Mario Mutu are iubită cântăreață. „Și în viața anterioară am fost împreună”

05 oct. 2022, 09:44,
BZI.ro, în Radio

Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, are o iubită despre care spune că este sufletul lui pereche și de care este îndrăgostit nebunește. Tânărul în vârstă de 20 de ani spune că relația lor a început spontan, după un joc de-a șoarecele și pisica pe Instagram. Mai mult, Mario Mutu i-a făcut iubitei cunoștință cu mama sa, care a îndrăgit-o pe loc.

Mario Mutu se declară îndrăgostit până peste cap. Fiul cel mare al selecționerului echipei Rapid s-a afișat deja pe Instagram cu noua iubită, despre care a dat și detalii. Mara Georgescu e tânăra care l-a cucerit, au o relație serioasă, deja și-au cunoscut și părinții. Mai mult, Mara și Mario au avut o experiență extremă, plină de adrenalină, la 5000 de metri înălțime.

Mario Mutu are iubită cântăreață

Mario Mutu, fiul din prima căsnicie a lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, are o nouă iubită, iar relația de acum pare foarte serioasă. Tânărul se iubește cu Mara, o cântăreață în vâstă de 19 ani, recunoscută pentru câteva colaborări avute alături de Costi Ioniță. Relația lor a debutat în urmă cu câteva luni, care a început ca o joacă parcă, însă a evoluat frumos și rapid. În plus, Mario și Mara au trecut deja la următorul nivel al relației și s-au mutat împreună. Cei doi și-au pus în temă părinții, iar Alexandra Dinu chiar a și cunoscut-o pe iubita lui Mario Mutu.

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: «hai să văd și eu ce e de ea». O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus Mario Mutu.

Pe de altă parte, și Mara confirmă că sunt suflete pereche. Tânăra cântăreață de 19 ani, care este la început de drum, consideră că relația lor a evoluat natural.

„Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a adăugat Mara, iubita lui Mario Mutu.

Mario Mutu și Mara au sărit cu parașuta de la 5.000 de metri

Jurnaliștii de la Fanatik i-au suprins, zilele trecute, pe Mario Mutu și pe iubita lui la Aerodromul Clinceni, pe pista celor de la TNT Brothers. Cei doi au povestti despre idila lor, dar și despre experiența trăită când au sărit cu parașuta de la 5.000 de metri.

„Eu am mai sărit acum 3 ani, când am împlinit 16 ani, vârsta legală. Nu am avut pic de emoții. El, în schimb, opusul meu. Dar este cu mine și trebuia să o facem și pe asta împreună. Aseară se răzgândise! El zicea că nu mai merge nicăieri”, a spus Mara cu entuziam.

În schimb, Mario Mutu a fost mai reticent.

„Suntem aici, peisajul este superb. Suntem pregătiți. Rugați-vă pentru noi! Lasă aseară, azi contează”, a spus Mario Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *