Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mario Iorgulescu, primele declarații după ce a ucis un tânăr: „Preferam să fiu la pârnaie!” Mesajul transmis pentru familia victimei

Mario Iorgulescu, primele declarații după ce a ucis un tânăr: „Preferam să fiu la pârnaie!” Mesajul transmis pentru familia victimei

15 nov. 2022, 20:22,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mario Iorgulescu a vorbit despre ce s-a întâmplat acum trei ani, pe când a ucis un tânăr de aceeași vârstă cu el într-un groaznic accident de circulație. Chiar dacă nu a fost tot timpul perfect coerent, având vizibile momente în care făcea eforturi să se concentreze asupra cuvintelor, Mario Iorgulescu a făcut o serie de declarații care aruncă cazul într-o nouă lumină.

Mario Iorgulescu a povestit pentru FANATIK ce s-a petrecut în noaptea accidentului, dezvăluind că tânărul pe care l-a omorât în trafic ar fi fost, la rândul lui, depistat că ar fi consumat substanțe interzise. De asemenea, precizează Mario, are un mesaj important pentru familia victimei sale și, totodată, le-a făcut o promisiune.

Mario Iorgulescu, primele declarații despre victimă: „Era şi el drogat!”

Despre victima care și-a pierdut viața în cumplitul accident, Mario Iorgulescu spune că ar fi consumat substanțe interzise. De asemenea, Mario Iorgulescu susține că nu vrea să se întoarcă în România, chiar și în cazul în care ar fi condamnat la închisoare.

„Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, spune Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu: „Voi avea grijă de acei copii fără tată!”

Mario Iorgulescu spune că greșeala pe care a făcut-o și accidentul pe care l-a provocat îi dau și acum coșmaruri.

„Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote”, spune el.

De asemenea, prin intermediul FANATIK, Mario Iorgulescu are un mesaj pentru familia tânărului pe care l-a omorât în accident.

„Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a mai spus Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, dezvăluiri terifiante despre tratamentul pe care îl face în Italia

Mario Iorgulescu se află în Italia, într-o clinică psihiatrică. Acesta susține că nu se simte bine acolo, ba chiar a avut și altercații violete cu alți pacienți. Tânărul spune că ar fi preferat să fie la închisoare, nu în acea clinică

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, mai spune Mario Iorgulescu pentru FANATIK.

Mario Iorgulescu: „Sper să nu fiu judecat după statut sau după nume”

În altă ordine de idei, explică el, speră că va avea parte de un proces corect în România. Mario Iorgulescu a explicat și din ce trăiește și cum o face în Italia.

„Sper să se judece corect, să nu fiu judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală, dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală și pe care o regret. O viață e pierdută deja, sper să nu o nenorocească și pe o a doua. Am niște bani pe lună pe care îi bagă ei (părinții, n. red.) într-un cont de aici și primesc ajutoare din partea statului italian. Asta mă mai ajută pentru cumpărături și ce mai îmi trebuie. Dar, în rest… Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai precizat Mario Iorgulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *