Prima pagină » Actualitate » Mario Iorgulescu, decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti
Mario Iorgulescu, decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti

Mario Iorgulescu, decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti

16 iun. 2020, 16:31,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Mario Iorgulescu, fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) va fi urmărit european. Marți, 16 iunie 2020, Curtea de Apel București a stabilit definitiv arestarea acestuia în lipsă, în sensul în care instanța a respins contestația tânărului la mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București.

Mario Iorgulescu, decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti

În cazul lui Mario Iorgulescu s-a decis arestarea lui în lipsă. Decizia este una definitivă și se execută imediat în momentul în care persoana pe numele căruia a fost emis se află în custodia autorităților române.

La acest moment Mario Iorgulescu nu se mai află pe teritoriul țării noastre, el fiind scos din țară de către familie imediat după accidentul de mașină în care a provocat moartea unei persoane, pe data de 8 septembrie 2019.

Tânărul ar fi fost internat, spun surse judiciare la clinici din Italia și mutat adesea pentru a îngreuna citarea acestuia de către organele judiciare italiene și române.

Din 23 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.

Ulterior, în 31 octombrie 2019, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent. Aceleași surse atrag atenția că se poate spune la acest moment despre Mario Iorgulescu că este „un fugar” și că este evident refuzul de a răspunde pentru faptele sale în acord cu Codul penal și cel de Procedură Penală.

Medicii de la Spitalul Elias anunțau că, la cererea familiei şi contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, la un spital din străinătate.

„În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Accident rutier mortal, provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat în dimineaţa zilei de 8 septembrie 2019 la Spitalul Elias din Capitală, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat surse din Poliţie. Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat faptul că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Surse din Poliţie au declarat că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul fatal, este Mario Iorgulescu, fiul actualului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucureşti după ce a fost rănit grav. Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *