Prima pagină » National » Mario Fresh și Alexia Eram au plecat într-o vacanță exotică. Cei doi îndrăgostiți au trecut prin clipe de coșmar în timpul zborului

Mario Fresh și Alexia Eram au plecat într-o vacanță exotică. Cei doi îndrăgostiți au trecut prin clipe de coșmar în timpul zborului

10 feb. 2022, 19:01,
în National

Mario Fresh a povestit pe rețelele de socializare experiența neplăcută de care a avut parte din timpul zborului spre destinația exotică.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a trecut testul timpului, iar cei doi au demonstrat că au o iubire bazată pe sentimente puternice și sincere.

Mario Fresh și Alexia Eram au plecat într-o vacanță exotică

Ba chiar, de-a lungul acestor ani petrecuți împreună au dezvăluit că au planuri mari de viitor. Pe lista dorințelor se află căsătoria și chiar și un copil. Până atunci, însă, Mario Fresh și fiica vedetei Pro TV, Andreea Esca, au plecat într-o vacanță exotică, însă nu au fost ocoliți de lucruri mai puțin plăcute. Iată ce a dezvăluit artistul pe pagina personală de Instagram.

Cei doi îndrăgostiți au decis să se deconecteze pentru câteva zile de la rutina obișnuită, așa că au ales o destinație la care mulți pot doar să viseze, luxosul Maldive. Cei doi au schimbat mai multe avioane, însă zborul care le-a lăsat un gust amar a fost cel care i-a dus pe insula unde se vor bucura de soarele cald, nisipul fin și apa sărată. Se pare că au rămas singuri în avion, doar că nu a fost motiv de bucurie.

 Mario Fresh: „Suntem într-un avion care aproape se dezmembrează”

Marios Fresh le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că aeronava în care se afla mai avea puțin și se dezmembra în zbor, iar pilotul avea o ținută ca de vacanță, lucru care nu i-a inspirat deloc siguranță.

„Mă simt bogat, am rămas singuri în avion, am făcut o oprire la un resort unde au coborât toți oamenii. Mă simt foarte bogat, bogat în mizerie, suntem într-un avion care aproape se dezmembrează, în care se pilotează în șlapi”, a explicat Mario Fresh pe Instagram.

Imediat după ce au aterizat în siguranță, cei doi au imortalizat momentul, iar mai apoi au plecat glonț către locația une vor locui pentru următoare perioadă. Cei doi își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac prin intermediul rețelelor de socializare și postează fiecare moment din vacanță.

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024