Prima pagină » Cancan » Mario Fresh, primele declarații despre despărțirea de Alexia Eram.„A fost o decizie dificilă” 

Mario Fresh, primele declarații despre despărțirea de Alexia Eram.„A fost o decizie dificilă” 

07 oct. 2024, 12:07,
Cezar Bulgaru în Cancan

Mario Fresh a făcut primele declarații despre despărțirea de Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram, un cuplu emblematic, s-au îndrăgostit în urmă cu opt ani și au fost alături unul de celălalt în cele mai semnificative momente ale vieții lor. Din păcate, relația lor a ajuns la final, cântărețul confirmând recent zvonurile despre despărțire.

La scurt timp după lansarea unei piese care reflectă durerea despărțirii, Mario Fresh a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, care a stârnit tristețe printre fani.

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram

Artistul a dezvăluit că, într-adevăr, el și Alexia, fiica Andreei Esca, au hotărât să urmeze căi separate. În ciuda despărțirii recente, Mario Fresh nu a făcut publice motivele care au dus la ruptura dintre el și Alexia Eram. Cu toate acestea, artistul a subliniat că cei doi vor rămâne prieteni, evidențiind astfel dorința de a păstra o relație cordială în ciuda sfârșitului romantic.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Mario Fresh, piesă inspirată din propriile trăiri

Zvonurile privind despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram au început să circule odată cu lansarea celei mai recente piese a artistului. Versurile acesteia abordează suferința provocată de o despărțire, iar Mario a declarat ulterior că melodia are o încărcătură emoțională profundă, fiind inspirată din anumite evenimente din viața sa. Această revelație a amplificat speculațiile despre motivele din spatele separării lor.

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a spus artistul pentru un post de radio.

Mario Fresh a precizat că el și Alexia Eram vor rămâne prieteni și sunt în relații pașnice după despărțire, dorindu-și binele unul altuia. Artistul își dorește să aibă parte de discreție și înțelegere din partea oamenilor care îl apreciază în toată această perioadă prin care trece.

„Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a mai spus artistul.

Recent, Mario Fresh a făcut primele declarații despre despărțirea de Alexia Eram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`