Prima pagină » Radio » Actualitate » Mario Fresh, pact de despărțire cu Alexia Eram. Cei doi sunt de 6 ani împreună

Mario Fresh, pact de despărțire cu Alexia Eram. Cei doi sunt de 6 ani împreună

04 aug. 2022, 12:37,
în Radio

Mario Fresh a povestit recent că a făcut un pact, pentru o eventuală despărțire, cu Alexia Eram, în cazul în care cei doi s-ar separa. Artistul și fiica Andreei Esca formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de 6 ani. Referitor la căsătorie, Mario Fresh și Alexia Eram au recunoscut că încă sunt prea tineri pentru a face acest pas.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de șase ani și postările lor pe social media sunt o dovadă a faptului că cei doi se iubesc ca în prima zi. Cu toate acestea, recent au circulat zvonuri cu privire la despărțirea lor, același lucru întâmplându-se și în urmă cu un an.

Mario Fresh, pact de despărțire cu Alexia Eram

Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexia Eram. Totodată, Mario Fresh a dezvăluit că el și iubita sa au făcut un pact în cazul în care ar urma să se despartă. Însă a dat asigurări că nu iau în calcul acest aspect în acest moment.

„Nu am avut momente grele, suntem doi «puști» cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă… Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.r. – iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Mario Fresh pentru Impact.ro.

Ca în orice relație, și în cazul celor doi au existat momente mai neplăcute, însă cei doi au învățat cum să le depășească cu succes.

„Ea nu prea ține supărare, eu țin mai mult supărare. Când ne-am certat, nu există să nu vorbim, ne scriem. Ne-am certat, aveam o discuție în contradictoriu și nu ne-a convenit ce am vorbit acolo, ok, o lăsăm la o parte și dacă avem ceva de vorbit, ceva de discutat, discutăm. Suntem oameni mari. Gata, nu mai suntem copii”, a mai povestit Mario Fresh.

Referitor la planurile de căsătorie…

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh sunt întrebați constant de către fanii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Ei bine, fiica Andreei Esca a mărturisit recent că momentan amândoi sunt prea tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, după ce a absolvit facultatea, Alexia Eram se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut. De partea cealaltă, Mario Fresh este dedicat carierei artistice.

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *