Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mario Fresh, la un pas să-și piardă viața! A trecut printr-un incident grav. Cum a reușit să scape

Mario Fresh, la un pas să-și piardă viața! A trecut printr-un incident grav. Cum a reușit să scape

23 iun. 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Mario Fresh se numără printre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, cântărețul a reușit să atragă de partea sa mulți fani. Cu toate acestea, puțini dintre ei știu, de fapt, incidentul prin care a trecut tânărul pe vremea când avea doar 8 ani.

Totodată, Mario Fresh a mai povestit că, incidentul putea chiar să-i aducă sfârșitul, asta dacă alături de el nu era tatăl său, care să-l ducă de urgență la cea mai apropiată unitate spitalicească. În urma întâmplării, cântărețul s-a ales cu un semn la arcadă, pe care îl are și în prezent.

„Da, o am de la 8 ani, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de 2 metri. Era să nu mai fiu. Am avut noroc. Au fost Dumnezeu cu mine și tata, care m-a dus, imediat, la spital”, a povestit Mario Fresh pentru Click.ro.

Ce planuri de viitor au fiica Andreei Esca și Mario Fresh

Relația dintre Mario Fresh și Alexia este bazată pe iubire, încredere și comunicare. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani de zile. Ca în orice relație, cei doi au avut parte și de momente mai puțin plăcute. Cu toate acestea, nici distanța nu a putut sta în calea iubirii dintre el. Atunci când Alexia Eram a fost plecată la facultate în străinătate, cei doi și-au rămas loiali unul altuia. Dată fiind stabilitatea relației, este de la sine înțeles că tinerii își imaginează deja cum va fi nunta.

Alexia Eram își dorește să se mărite pe o plajă, în Bali. Și Mario Fresh își dorește ca nunta să aibă loc departe de țară, „undeva prin Bora Bora”. De asemenea, fiica Andreei Esca își dorește să se mărite după 27 de ani. Viitorul mire vrea ca momentul în care își va cere iubita în căsătorie să fie unul special.

„Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a dezvăluit Alexia Eram. Cu toate acestea, nunta nu va avea loc prea curând.

„Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…)”, a declarat Mario Fresh, într-un interviu televizat. În altă ordine de idei, Alexia Eram și Mario Gălățanu sunt încă împreună, iar tânărul artist este foarte apreciat de Andreea Esca și soțul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *