Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mario Fresh, incident periculos în trafic. Artistul spune că problemele se țin lanț de el: „Toți m-au sunat să mă enerveze”

Mario Fresh, incident periculos în trafic. Artistul spune că problemele se țin lanț de el: „Toți m-au sunat să mă enerveze”

26 iul. 2022, 22:45,
în Cancan ultimă oră

Este tânăr, celebru, iubește, este iubit, o duce bine din punct de vedere financiar și mulți ar spune că viața lui este lipsită de probleme. Însă, adevărul este altul, cel puțin dacă e să ne referim la ziua de astăzi.

Pentru Mario Fresh marțea de 26 iulie este una în care ghinioanele s-au ținut lanț de el și, subliniază artistul, ziua nici măcar nu s-a sfârșit, semn că mai este loc și de apariția altor probleme.

Mario Fresh, urmărit de ghinion

Marios Fresh este foarte activ pe rețelele se socializare și se bucură de o mulțime de fani care îl urmăresc zilnic. Astfel, iubitul Alexiei Eram a decis să le povestească acestora întâmplarea prin care a trecut.

Cântărețul a spus că după ce a reușit să doarmă mai mult decât o face de obicei, acesta și-a deschis telefonul și a primit un mesaj prin care i s-a spus că nu mai are curent.

„Vreți să vă povestesc? Deci, am deschis ochii, fericit că am dormit vreo zece ore după o săptămână încărcată, deschid telefonul și văd mesaj: vezi că ți-au tăiat curentul.

Am zis că asta e, încercam să sun la compania de curent, să vorbesc cu ei, greu i-am găsit. Până la urmă am dat de ei și-mi spun că între 24 și 48 de ore vor repune în funcțiune curentul. Certurile pe care le-am mai avut, că azi toți parcă m-au sunat să mă enerveze, nu le mai punem, au fost un bonus”, a spus Mario Fresh, pe pagina sa de Instagram.

Cântărețul a avut probleme cu mașina

După ce a plecat să remedieze problema de la electricitate, acesta a plecat cu mașina de la Ploiești și în timp ce conducea spre București, acesta a început să aibă probleme și mașina. Din fericire, nu a fost un incident grav și a reușit să ajungă la o vulcanizare în siguranță.

„Mă duc până la Ploiești cu mașina, termin treaba la Ploiești, plec cu mașina înapoi spre București și la un moment dat, la vreo 10 km de București, aud un boom și a început să-mi facă volanul în toate direcțiile. Am pus frână cât de repede am putut și m-am oprit pe banda de urgență, având o viteză destul de mare. M-am dat jos să mă uit să văd ce este, toate roțile erau ok și am plecat din nou. Doar că încet, încet a început să se dezumfle și mergeam pe jantă. Am ajuns așa, m-am dus la prima vulcanizare, mi-am lăsat mașina acolo, mi-au pus băieții roata de rezervă. Vedem ce ne mai așteaptă, mă duc să mă închid în casă. Bine că a fost Dumnezeu cu mine”, a mai spus iubitul Alexiei Eram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *