Prima pagină » Cancan » Mario Fresh, detalii uluitoare despre relaţia cu Alexia Eram. Ce îl enervează pe artist cel mai mult la iubita sa

Mario Fresh, detalii uluitoare despre relaţia cu Alexia Eram. Ce îl enervează pe artist cel mai mult la iubita sa

12 mai 2021, 11:07,
în Cancan

Mario Fresh a dat detalii uluitoare despre relația pe care o are cu fata Andreei Esca, Alexia Eram. Mai exact, acesta a dezvăluit ce îl deranjează cel mai mult la iubita sa.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. În ultima vreme s-a tot vorbit despre momentul când acesta o va cere în căsătorie pe Alexia.

Mario Fresh, detalii uluitoare despre relaţia cu Alexia Eram

Mario Fresh a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo a făcut declaraţii neaşteptate. Deşi mulţi speră ca cei doi să facă următorul pas în relaţia lor, cântăreţul a mărturisit că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Alexia, însă nu acum.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a mărturisit Mario Fresh.

Pe lângă aceste lucruri, artistul avea să facă și câteva destainuri șocante. Acesta a vorbit despre ce îl enervează cel mai mult la iubita sa. Totodată a ţinut să explice că se înţeleg foarte bine, însă un singur gest al iubitei sale ar putea să îl scoată din minţi.

„Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.

Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus Mario Fresh.

Mario Fresh, relaţie de mai mulţi ani cu fiica Andreei Esca

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au cunoscut în vara anului 2015. Ulterior, Alexia şi Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese.

”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu ştiam că urma să mergi la șlansareț şi ţi-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat şi m-ai anunţat că Mario este acolo, aşa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoştinţă cu el şi am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram şi dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieşit la întâlniri şi aşa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *