Prima pagină » Cancan » Mario Fresh, dans cu o artistă celebră! Ce i-au transmis fanii

Mario Fresh, dans cu o artistă celebră! Ce i-au transmis fanii

07 iun. 2022, 13:24,
în Cancan

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a fost filmat în timpul unui dans cu o artistă celebră, iar clipul cu pricina a ajuns pe rețelele sociale. La scurt timp după ce au văzut imaginile, fanii l-au asaltat cu întrebări pe artist, fiind curioși dacă s-a despărțit de iubita sa. Însă Mario Fresh a îndepărtat toate aceste speculații și a dovedit că relația lui cu fiica Andreei Esca este la fel de solidă.

Mario Fresh este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați tineri artiști din industria muzicală autohtonă. Tânărul originar din Iași se bucură de un real succes pe plan muzical, iar piesele sale nu doar că se aud pe mai toate posturile radio, ci ajung rapid pe primele poziții în topuri.

Însă, artistului îi merge foarte bine nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce priveste viața sentimentală. De câțiva ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi și-au făcut deja planuri de viitor, iar astea includ căsătoria și chiar un copil, cel puțin.

Mario Fresh, dans cu o artistă celebră

În plan personal, Mario Fresh este foarte activ pe rețelele de socializare, fiind mereu în contact cu fanii săi de pe Internet. Însă ultimele imagini postate de artist pe TikTok le-a dat de gândit internauților, care imediat l-au asaltat cu întrebări în secțiunea de comentarii.

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a luat pe toată lumea prin surprindere cu un filmuleț postat pe contul său personal de TikTok. Artistul s-a filmat în compania unei artiste celebre, pe nume Aza, care a bifat colaborări cu mai mulți cântăreți cunoscuți de la noi. Cei doi par că se simt foarte bine în compania celuilalt, ba chiar mișcările blondinei îi înnebunesc pe internauții, care imediat au reacționat în secțiunea de comentarii.

„Iubita ta știe cu cine dansezi? / Niciuna ca Alexia / Nu mai e cu Alexia?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la videoclipul în care apare cu Aza.

Ei bine, pentru a pune capăt speculațiilor, artistul și Alexia Eram au postat un videoclip pe Internet în care dansează extrem de senzual și sunt foarte apropiați. Filmulețul cu cei doi a strâns peste un milion de vizualizări, iar după ce au înroșit butonul de apreciere, fanii au început să le transmită cât de bine arată împreună.

Speculații cu privire la despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram

Reamintim că în trecut s-a tot vorbit despre faptul că Mario Fresh și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu. Astfel, vara trecută, Alexia Eram a fost singură în vacanță, în Grecia, postând chiar și o imagine în care se odihnea stând cu capul în poala unui tânăr misterios.

Apoi, despre Mario Fresh s-a spus că ar fi avut o idilă cu Chelsea, cu care a concurat la emisiunea Splash! Vedete la apă. Nu în ultimul rând, la un moment dat, artistul ar fi dat de înțeles că are o relație cu Mira, însă de fapt era vorba de teaserul unei piese lansate de cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024