Marinela Chelaru, probleme de sănătate în perioada Sărbătorilor Pascale. Actrița a ajuns pe patul de spital

21 apr. 2023, 11:17,
BZI.ro, în Radio

Actrița Marinela Chelaru s-a confruntat cu probleme de sănătate în perioada Sărbătorilor Pascale, după ce a suferit patru AVC-uri. Aceasta a ajuns de urgență la spital, fiind externată chiar în Vinerea Mare. Marinela Chelaru mai spune că medicii se temeau că ar putea avea cheaguri de sânge la inimă.

Marinela Chelaru a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce a avut o lună de coșmar. Perioada Paștelui nu a fost atât de bună pentru Marinela Chelaru, deoarece aceasta s-a luptat cu câteva probleme de sănătate serioase. Recent, actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale, iar în Vinerea Mare a fost externată și a reușit să petreacă noaptea de Înviere în propria locuință.

Marinela Chelaru, probleme de sănătate în perioada Sărbătorilor Pascale

Actrița a mărturisit că nu se simțea deloc bine, astfel că s-a simțit nevoită să cheme salvarea. Medicii au internat-o de urgență, iar la numai o zi dup ce a ajuns în spital a suferit patru accidente vasculare cerebrale.

Cea mai mare temere a medicilor a fost atunci că respectivele cheaguri de sânge de la inimă pot ajunge la creier. Ceea ce i-ar fi fost fatal, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, Marinela Chelaru a trecut prin cea mai dificilă perioada a sa, iar aceasta a fost externată chiar înainte de Paște.

„Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme”, a precizat Marinela Chelaru.

Cu toate astea, când Marinela Chelaru a ajuns acasă de la spital, a avut parte de o surpriză plăcută din partea prietenilor ei. Actrița nu a fost abandonată de aceștia în clipele greu de imaginat și a fost vizitată constant la spital. Mai mult de atât, cei dragi s-au ocupat ca de Paște să nu îi lipsească nimic.

Marinela Chelaru are o pensie la limita supraviețuirii

În urmă cu puțin timp, actrița a dezvăluit că din punct de vedere financiar se confruntă cu dificultăți mari și abia reușește să supraviețuiască. Marinela Chelaru, după 40 de ani de muncă, are o pensie infimă de nu mai mult, nici mai puțin de 1.400 de lei.

„Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, că să știu de toate lucrurile astea. Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc.

Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant? Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșesc că nu am ce să fac”, a declarat Marinela Chelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *