Prima pagină » Radio » Actualitate » Marinela Chelaru are mari probleme de sănătate. Actrița a ajuns să-și numere zilele

Marinela Chelaru are mari probleme de sănătate. Actrița a ajuns să-și numere zilele

15 feb. 2023, 12:31,
BZI.ro, în Radio

Actrița Marinela Chelaru a dezvăluit recent că are mari probleme de sănătate, după ce în urmă cu ceva timp a suferit un infarct. Chinuită de boală, aceasta a fost nevoită să renunțe la actorie, iar gloria de altădată a devenit o simplă amintire. Mai mult, acum Marinela Chelaru se simte din ce în ce mai rău și își simte sfârșitul aproape.

Actrița Marinela Chelaru, care a cunoscut celebritatea grație Grupului Vouă, s-a remarcat de-a lungul timpului datorită talentului și unorului savuros. În vârstă de 63 de ani, artista este acum este pensionară și duce o luptă aprigă cu boala. Și chiar dacă cariera ei de actorie s-a încheiat, actrița nu și-a pierdut nici umorul și nici zâmbetul de pe buze, în pofida încercărilor vieții.

Marinela Chelaru are mari probleme de sănătate

Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte, în urmă cu ceva timp, atunci când a făcut infarct și a ajuns de urgență la spital. A fost operată, însă nici acum nu se simte tocmai bine și se plânge că încă mai are dureri. Totodată, nici nu are o situație financiară bună, deoarece primește o pensie amărâtă.

O tragedie în familie, o perioadă neagră în care i-au decedat ambii părinţi, avea să însemne începutul sfârşitului pentru Marinela Chelaru. Acum, aflată în plină perioadă de recuperare, actrița se simte din ce în ce mai rău și simte că moare.

„Acum mă simt mai rău decât după operație. Am făcut infarct și am făcut operație, pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, mă duc la Dumnezeu”, spunea Marinela Chelaru, în emisiunea „Răi da’ Buni”.

Ce legătură are Marinela Chelaru cu Arnold Schwarzenegger

După cum aminteam, Marinela Chelaru a fost operată de urgență în urma infarctului suferit. Iar acea operație la inimă i-a salvat viața însă a venit și cu o mulțime de restricții și de ordin fizic, dar și alimentare. Marinela Chelaru mai spune că acum are montat un aparat în dreptul inimii care îi monitorizează starea de sănătate, iar rezultatele sunt analizate în cadrul unei clinici din America.

„Am vorbit cu Arnold Schwarzenegger, da, că am fost operați în aceeași perioadă. Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează și îmi trimit rezultatele”, a mai spus Marinela Chelaru, în emisiunea amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *