Prima pagină » Cancan » Marina Voica și-a pregătit deja mormântul! „Să veniți la înmormântarea mea”

Marina Voica și-a pregătit deja mormântul! „Să veniți la înmormântarea mea”

17 iul. 2024, 12:05,
în Cancan

Marea artistă a scenei românești Marina Voica și-a pregătit deja mormântul, făcând o investiție majoră pentru locul de veci din Cimitirul Bellu. Interpreta a povestit că și-a făcut statuie cu chipul ei iar cavoul este din marmură de Simeria. În altă ordine de idei, Marina Voica este împăcată cu gândul că sfârșitul ei este aproape.

Marina Voica s-a născut în Rusia, dar nu dorește să fie înmormântată în țara natală, ci în România, unde muzica i-a adus celebritatea. Interpreta a vorbit, pentru Click, despre ultimul drum, pe care l-a pregătit în cel mai mic detaliu.

Marina Voica și-a pregătit deja mormântul

La vârsta de 87 de ani, Marina Voica, una dintre cele mai emblematice figuri ale scenei artistice din România, continuă să se bucure intens de muzica, care a fost piatra de temelie a carierei sale. Cu toate că viața sa a început în Rusia, destinul a adus-o în România, unde a cunoscut succesul și a făcut din țara noastră a doua sa casă. Cu gândul la viitor și la amprenta pe care o va lăsa în lume, Marina a decis deja locul unde vrea să își găsească odihna veșnică.

Artista a declarat recent că dorește să fie înmormântată în Cimitirul Bellu din București, loc unde a ales să își ridice o statuie din marmură, un simbol al legăturii sale puternice cu această țară și cu publicul său mult iubit. Chiar dacă planurile pentru viitor încă abundă în energie și proiecte, Marina Voica a pus la punct detaliile pentru a-și onora și finaliza legătura sa profundă cu România.

„Nu mă tem de moarte. Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia. Am deja un loc de veci la Bellu ortodox, din București, am acolo și o statuie, mă așteaptă, realizată din marmură de Simeria, după chipul meu, leită sunt! Multă lume se miră când o vede. Dar, să mai aștepte, mai am treabă pe pământ, spectacole, evenimente, nu sunt foarte bolnavă, am grijă de mine. Lucrarea a costat foarte mult, cam 7.000 de euro. Mult, dar m-am sacrificat. Când o să mor, să veniți la înmormântarea mea, este atât de frumos locul de veci ales”, a precizat Marina Voica.

Cum face față caniculei

Marea artistă locuiește în Breaza, dar, în această perioadă, și acolo sunt zile caniculare, cărora cu greu le face față. A luat însă măsuri și are niște reguli pe care le respectă cu sfințenie.

„Stau îmbrăcată lejer, am și evantaie. E cald în casă, acum sunt 27 de grade, iar afară sunt zile și cu 34 de grade. E mare greșeală se bei ceva rece, te duci direct în spital cu pneumonie! Nu degeaba asiaticii beau ceaiuri fierbinți vara, când e foarte cald afară.

Mie nu prea mi-e sete niciodată, nici nu transpir. Cu inima sunt bine, după operație. Dar, nu înflorești, când îmbătrânești, bătrânețea nu are niciun farmec, vă spun eu”, a povestit Marina Voica, pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *