Prima pagină » Cultural » Marina Voica regretă că nu are copii. ,,Multe am pierdut din cauza firii mele…”

Marina Voica regretă că nu are copii. ,,Multe am pierdut din cauza firii mele…”

25 aug. 2023, 11:52,
BZI.ro, în Cultural

Marina Voica regretă că nu are copii. Marea artistă a muzicii ușoare românești a avut parte de multe suferințe în viața amoroasă și a rămas marcată de bărbații care au iubit-o enorm. Marina Voica a fost căsătorită de două ori, iar după decesul partenerilor, a avut o relație de iubire controversată cu Laurențiu Cazan. Doamna muzicii românești a vorbit recent despre trecutul său și a oferit detalii neștiute despre foștii parteneri de viață.

Marina Voica regretă că nu are copii

Marina Voica este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă și are o carieră impresionantă în muzică. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, artista a avut parte de un trecut amoros tumultuos.

Marina Voica vorbește mereu frumos despre bărbații care au iubit-o și are doar cuvinte de laudă pentru foștii soți. Primul soț al vedetei  a fost Marcel Voica, iar cu al doilea partener de viață, Viorel Teodorescu, a trăit o poveste de iubire ca în filme. Bărbatul s-a stins din viață la doar 41 de ani și a lăsat un gol imens în sufletul artistei.

Celebra cântăreață are un mare regret, acela că nu are copii. Marina Voica a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă.

„Cred că aş fi fost o mamă nebună fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu ştiu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aş fi iubit prea tare şi dacă nu aş fi primit la fel, m-ar fi ucis asta.”, a precizat Marina Voica.

Ce spune artista despre foștii parteneri de viață

Marina Voica are doar cuvinte de laudă pentru primul și al doilea soț alături de care a trăit povești de dragoste frumoase și intense. Cântăreața a acceptat cu greu decesul celui de-al doilea partener de viață și regretă și acum că nu i-a arătat cât de mult l-a iubit.

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului.

Întotdeauna soţul meu era foarte supărat. Îmi făcea cadouri şi nu nimerea. Am tăiat această dorinţă. Îi spuneam mereu că aia nu-mi place, aia nu-mi place… Vai, ce supărat era. Atunci nu-mi părea rău, acum da. Atunci eram foarte dură. Acum regret, da, dar n-ai ce să faci. Să fi fost înţeleaptă ca acum, îngobată de experienţa vieţii, m-aş purta altfel cu oamenii. Multe am pierdut din cauza firii mele. Faptul că poate nu i-am dat soţului meu atenţia pe care şi-a dorit-o toată viaţa… nu dădeam tot (…) Când s-a îmbolnăvit mi-am dat seama ce pierd. Şi acum.”, a mai precizat artista.

Marina Voica a avut o viață de poveste, însă regretă că nu a devenit mamă. Artista se dedică în prezent muzicii și publicului care o îndrăgește atât de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *