Prima pagină » Radio » Actualitate » Marina Voica, dependentă de cumpărături la 85 de ani. Artista mărturisește că este un obicei destul de costisitor

Marina Voica, dependentă de cumpărături la 85 de ani. Artista mărturisește că este un obicei destul de costisitor

24 oct. 2022, 10:50,
în Radio

Îndrăgita artistă Marina Voica recunoaște cu sinceritate că este dependentă de cumpărături în pofida faptului că are 85 de ani. Cu toate acestea, interpreta se confruntă cu anumite probleme ținând cont că locuiește într-o localitate situată departe de zbuciumul urban. Nu în ultimul rând, o altă problemă pentru Marina Voica ar fi și faptul că ea nu primește pensie de drept, ci doar de urmaș.

Marina Voica este fără îndoială una dintre cele mai iubite artiste ale vremurile trecute. Datorită carierei sale muzicale, care s-a întins pe cinci decenii, a ajuns să intre în inimile multor români de pretutindeni. De foarte multă vreme, artista locuiește la Breaza, departe de zbuciumul urban.

Marina Voica s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și din mediul zgomotos al Capitalei într-o frumoasă zonă din județul Prahova. Breaza reprezintă pentru ea oaza de relaxare, iar căsuța micuță, cochetă cu tot ce are nevoie o împlinește și îi oferă liniștea după care tânjea. Cu toate acestea, recent, artista a declarat într-un interviu că există un obicei destul de costisitor care îi pune în dificultate spațiul pe care îl are.

Marina Voica, dependentă de cumpărături

Cântăreața în vârstă de 85 de ani a recunoscut că este o împătimită a cumpărăturilor și nu se poate abține să nu-și achiționeze pantofi, haine și alte accesorii, deși are deja o mulțime. Eleganța sa o definește, motiv pentru care a dezvăluit că o mare parte din veniturile sale lunare se duc pe articole vestimentare.

„Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii. Casa din Breaza unde locuiesc e cam micuță acum pentru mine, mă refer că n-am unde să mai depozitez lucrurile.

M-am mutat aici dintr-un apartament foarte mare din București, multe dintre lucruri, mai ales mobila masivă, le-am lăsat acolo. Când am decis să mă mut aici, la Breaza, m-am socotit că îmi vor ajunge o baie, sufragerie, un dormitor mare, o terasă foarte frumoasă și curtea. Am zis că mi-ar ajunge casa, dar uite că nu-mi mai ajunge”, a declarat Marina Voica, pentru Ego.ro.

Cum se descurcă financiar Marina Voica

În pofida faptului că are o carieră artistică de peste 50 de ani, Marina Voica nu primește pensie de la statul român. Din fericire, artista este beneficiara unei pensii de urmaș după moartea soțului său, dar mai are și o indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii. Astfel, Marina Voica nu s-a plâns niciodată de lipsuri financiare.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș. Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim, dar mergem înainte, că așa merge viața”, a mărturisit Marina Voica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *