Prima pagină » Cancan » Marina Dina a renunțat la cariera în televiziune. Cum se afișează celebra asistentă tv pe rețelele de socializare

Marina Dina a renunțat la cariera în televiziune. Cum se afișează celebra asistentă tv pe rețelele de socializare

09 mart. 2022, 09:24,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai curtate vedete din showbiz-ul autohton, Marina Dina, a renunțat la cariera în televiziune, iar în ultimii ani a lipsit din lumea mondenă. Fosta asistentă tv de la emisiunea lui Mihai Morar și-a surprins admiratorii atunci când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

De când a devenit mamă, viața focoasei Marina Dina s-a schimbat complet. Mai mult, aceasta a trecut prin câteva transformări spectaculoase de look și puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă vedeta de când a renunțat la celebritate. Iată cum se afișează celebra asistentă tv pe rețelele de socializare.

Marina Dina a renunțat la cariera în televiziune și se dedică familiei

De câțiva ani, Marina Dina a lipsit din lumea mondenă, dar și de pe marile ecrane. Fosta asistentă tv s-a retras din lumina reflectoarelor și se bucură din plin de rolul de mămică. Aceasta are doi gemeni superbi, o fată și un băiat, de care este tare mândră.

Marina Dina a făcut furori pe vremea când era asistentă tv la celebra emisiune prezentată de Mihai Morar, iar aparițiile provocatoare erau de fiecare dată apreciate. Vedeta s-a retras din televiziune, iar în prezent are o viață de lux alături de tatăl copiilor ei, un celebru om de afaceri.

Aceasta a vorbit de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima, însă a dezvăluit că nu s-au căsătorit până acum. Marina Dina se declară o femeie împlinită și nu are de gând să revină prea repede în televiziune.

O prezență discretă în lumea mondenă este și Roxana Niculae. Frumoasa asistentă tv face furori în mediul online cu fotografii în ipostaze sexy, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața ei privată, la fel ca îndrăgita prezentatoare Rosse Stan, o revelație pentru showbiz-ul autohton.

Marina Dina se mândrește în prezent cu o siluetă perfectă și nu ezită să își etaleze formele fără cusur pe rețelele de socializare. Prin transformări fizice spectaculoase a trecut și Bianca Rus, care a fost criticată pe vremea când era grasă. În prezent, aceasta se menține în formă și se afișează în ținute provocatoare, spre încântarea fanilor ei.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care apare tot mai rar la tv, dar face furori pe Instagram este Laura Cosoi. Aceasta radiază de fericire și se pregătește să devină din nou mamă.

Spre deosebire de Marina Dina, care s-a retras din lumina reflectoarelor, celebra asistentă tv Loredana Chivu se află în atenția publicului, fiind protagonista unor controverse în lumea mondenă. Blondina a fost criticată nu de puține ori pentru pictorialele în care apare goală, dar și pentru poveștile de dragoste tumultuoase.

Cum se afișează fosta asistentă tv în mediul online

Marina Dina este în prezent o mămică devotată și nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune. Mai mult, focoasa blondină se bucură din plin de viață alături de iubitul ei și se afișează pe rețelele de socializare în ipostaze inedite.

Fosta asistentă tv are o viață de lux, merge în vacanțe exotice și conduce mașini scumpe. Aceasta este răsfățată de partenerul ei, iar de când a devenit mamă, radiază de fericire. Marina Dina este extrem de activă pe rețelele de socializare unde postează fotografii și filmulețe care surprind viața ei de familie.

Blondina a mărturisit cum a fost viața ei după ce a renunțat la televiziune și cu ce se ocupă în prezent.

,,Nu știu exact câți ani au trecut, perioada aia îmi pare dintr-o altă viață. După ce am renunțat la televiziune am făcut niște cursuri de specializare, am deschis o afacere și am făcut 2 copii… viața și-a urmat cursul firesc.

La scurt timp după ce am renunțat la televiziune am plecat la Milano unde am urmat un curs de managementul modei și a bunurilor de lux în cadrul Școlii Europene de Economie. Am continuat în țară cu un curs de design vestimentar și altul de croitorie, după care am și început să lucrez în domeniul modei.”, a declarat fosta asistentă tv.

O altă vedetă din România care a renunțat la televiziune și are succes în afaceri este frumoasa artistă Cristina Rus. De un succes impresionant în carieră la o vârstă surprinzătoare se bucură și Diana Enache, fiind extrem de apreciată de publicul autohton.

Marina Dina, fosta asistentă tv, s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei și se bucură din plin de rolul de mămică. Vedeta a renunțat la celebritate, însă face furori pe rețelele de socializare cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *