Prima pagină » Cancan » Marina Dina a rămas marcată de divorț și a făcut terapie. ,,Am iertat de multe ori infidelitatea…”

Marina Dina a rămas marcată de divorț și a făcut terapie. ,,Am iertat de multe ori infidelitatea…”

01 aug. 2023, 10:37, 1 ,
în Cancan

Marina Dina a rămas marcată de divorț și a făcut terapie. Fosta asistentă tv s-a despărțit de tatăl copiilor ei după 10 ani de relație. Gemenii au rămas în grija mamei, însă vedeta evită să vorbească prea des despre relația pe care o are acum cu fostul soț. Iată ce spune Marina Dina despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei și despre traumele din viața sa.

Marina Dina a rămas marcată de divorț și a făcut terapie

Marina Dina a făcut furori pe vremea când lucra ca asistentă tv. Duupă ce s-a căsătorit, blondina s-a retras din lumina reflectoarelor apoi a devenit mamă. Vedeta s-a dedicat creșterii copiilor și partenerului de viață.

Când toți se așteptau mai puțin, Marina Dina a anunțat că divorțează după 10 ani de relație. Deși a trecut ceva timp de când a pus punct mariajului, fosta asistentă tv nu poate trece nici acum peste unele traume și suferințe.

,,Am făcut terapie 9 ani, dar nu doar în relația precedentă, și în relațiile dinainte. Am pornit cu niște traume în viață, din copilărie, pe care trebuia să le rezolv. Am iertat de multe ori (n.r. infidelitatea). Acum sper că n-aș mai face-o.”, a precizat vedeta.

Marina Dina apare destul de rar în lumina reflectoarelor, însă face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze incendiare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri.

Ce spune fosta asistentă tv despre mariajul eșuat

Marina Dina nu regretă că a divorțat după 10 ani de relație. Aceasta avea probleme în căsnicie de mult timp și a dat de nenumărate ori șanse mariajului. În pofida eforturilor, Marina Dina a decis să se despartă de tatăl copiilor ei.

„N-a fost o decizie luată în grabă, eu mă gândesc să fac pasul ăsta de aproape 5 ani, când am realizat că lucrurile între noi nu vor fi mai bune cum speram. M-am gândit, ok, în direcția asta ne îndreptăm, dar hai să ne întâlnim cu pași mici, să fim pregătiți și să o facem cumva calculat. Deși, eu în tot timpul ăsta speram că se îndreaptă, speranța moare ultima. Femeile trebuie să se gândească foarte bine și să conștientizeze că nu o să fie ușor. Îți trebuie clar curaj. Eu știu că îmi căutam puterea, care era în mine, dar nu o manifestam.

Trebuie să se gândească dacă ăsta e singurul pas pe care îl mai pot face pentru binele lor și al copiilor. Eu consider că deși ei sunt afectați acum de despărțirea noastră, e cea mai bună decizie pe care puteam să o iau, pentru că doi oameni nu au de ce să mai stea împreună dacă nu sunt fericiți, nici măcar pentru copii. Am sentimente de vinovăție, dar nu îmi reproșez nimic. Știu exact de ce am plecat. Am luat o decizie corectă, dar automat apar momente de vinovăție”, a declarat fosta asistenttă tv.

Marina Dina a trecut cu greu peste divorțul dureros și se dedică copiilor ei. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`