Prima pagină » Cancan » Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație. „Neputința lui de a lua taurul de coarne…”

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație. „Neputința lui de a lua taurul de coarne…”

03 iun. 2024, 12:43,
B, , h, , în Cancan

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după mai bine de un deceniu. În urma scandalurilor recente în care a fost implicată alături de văduva lui Victor Socaciu, fostul său soț, Marina Almășan a făcut un anunț surprinzător. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea și Georgică Cornu, cu care a avut o relație timp de 12 ani, s-au despărțit.

După ce a divorțat de Victor Socaciu în 2012, Marina Almășan a început o relație amoroasă cu Georgică Cornu. Potrivit unor surse apropiate cuplului, relația lor ar fi devenit tensionată după decesul fostului soț al Marinei, deoarece Georgică Cornu ar fi fost deranjat de frecventele declarații ale Marinei Almășan despre Victor Socaciu.

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație

Recent, prezentatoarea TV a confirmat că ea și Georgică Cornu s-au despărțit, însă nu a comentat zvonurile despre ceea ce l-ar fi deranjat pe fostul iubit.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane.

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”, a declarat Marina Almășan, conform Cancan.ro.

De ce au ajuns cei doi în acest punct

Referitor la motivele despărțirii, Marina Almășan a subliniat că distanța dintre ea și Georgică Cornu a avut o greutate considerabilă în luarea deciziei. Prezentatoarea TV a explicat că tensiunile dintre ei au apărut din cauza amânării repetate de către Georgică Cornu a mutării sale la București pentru a fi aproape de ea.

Cu toate acestea, Marina Almășan a recunoscut că rămâne o prietenie între ea și Georgică Cornu și că vor putea conta în continuare unul pe celălalt.

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început.

S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat… Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inerțiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit destinul fiecăruia dintre noi.

Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a mai spus prezentatoarea TV.

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după o relație de 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 august 2024
05 august 2024