Marina Almășan se mândrește cu cei doi copii. Ce regrete are celebra prezentatoare

09 mai 2022, 11:42
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă de la TVR Marina Almășan se mândrește cu cei doi copii. Vedeta ascunde o poveste de viață impresionantă și un trecut amoros controversat. Nu de puține ori Marina Almășan a ajuns în atenția publicului având în vedere relațiile de dragoste scandaloase. Iată ce regrete are celebra prezentatoare.

Marina Almășan se mândrește cu cei doi copii la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 59 de ani, Marina Almășan se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se mândrește cu cei doi copii ai săi. Celebra prezentatoare de la TVR are o fată și un băiat, iar relația dintre ei este extrem de apropiată. Marina Almășan are doar cuvinte de laudă pentru aceștia și se consideră o mamă norocoasă.

,,Mi i-am dorit foarte mult și, chiar dacă meseria mi-a confiscat multe din momentele pe care mi le-aș fi dorit petrecute lângă ei, nutresc credința că am reușit să fiu o mamă bună, implicată, poate puțin cam severă, dar asta numai și numai din dorința de a scoate din ei oameni adevărați. (…)

Mă voi bucura dacă, în momentele în care le va fi cel mai bine, își vor aminti de mine, oriunde s-ar afla, făcându-mă părtașă la bucuriile lor. Și mă voi mai bucura să-mi îngăduie să mă aplec și asupra copiilor lor, cu aceeași dragoste cu care am făcut-o și în cazul lor. Iar când se gândesc la tată… amintirile le aparțin. Și bune, și rele. Nu vreau să îi influențez în niciun fel.”, a declarat vedeta tv.

În pofida scandalurilor în care este implicată după decesul fostului soț, regretatul artist Victor Socaciu, prezentatoarea se dedică în totalitate copiilor și demonstrează tuturor că este o femeie puternică. Vedeta se află într-un conflict cu văduva lui Victor Socaciu, iar scandalul dintre cele două este departe de a se termina.

De momente tensionate în viața privată a avut parte și Dana Războiu. Celebra prezentatoare a trecut prin două căsnicii eșuate, iar în prezent are o relație tensionată cu fostul soț. O poveste de viață impresionantă are și Florentina Fântânaru, care a trecut prin suferințe greu de imaginat după decesul soțului.

Marina Almășan se dedică în totalitate copiilor și se declară o femeie împlinită pe plan personal, cu toate că are parte de multe provocări și de replici dure din partea unora.

Ce regrete are îndrăgita vedetă

Marina Almășan are doi copii superbi și se declară o mamă norocoasă. După o căsnicie frumoasă alături de regretatul artist Victor Socaciu, vedeta a divorțat și a încercat să își refacă viața. Celebra prezentatoare încearcă și în prezent să păstreze vie activitatea artistică a fostului soț, însă este implicată într-un scandal de amploare alături de văduva lui Victor Socaciu.

Cu toate acestea, Marina Almășan a precizat că nu va înceta să amintească publicului de fostul soț și de activitatea lui artistică deosebită. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre marile sale regrete în ceea ce privește viața de familie și copiii săi.

,,Îmi reproșez că nu le-am știut a oferi tați implicați. Că s-a întâmplat să nu le pot fi alături chiar în toate momentele în care m-ar fi dorit în preajmă, noroc cu părinții mei, care li s-au dedicat trup și suflet tuturor nepoților lor. Că uneori am fost mai aspră cu ei și mai pretențioasă decât mamele din jur.

Când erau adolescenți, mi-au reproșat asta copios, am primit și calificativul de ,,cea mai rea mamă din lume”, care însă mi-a fost retras imediat ce s-au maturizat. Atunci am primit ceea ce își dorește orice părinte: semnul suprem al recunoștinței, pentru tot ceea ce am facut pentru ei! Și sper ca, prin ceea ce vor face în viață, să-mi demonstreze că eforturile mele nu au fost în van.”, a mărturisit îndrăgita prezentatoare de la TVR.

Marina Almășan se declară o femeie împlinită alături de cei doi copii, iar pe plan profesional se bucură de aprecierea publicului. Vedeta este implicată în numeroase proiecte și are o carieră de succes în televiziune.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *