Prima pagină » Cancan » Marina Almășan, în vacanță cu iubitul milionar. Cu cine va petrece vedeta TV Crăciunul

Marina Almășan, în vacanță cu iubitul milionar. Cu cine va petrece vedeta TV Crăciunul

22 dec. 2023, 07:44,
în Cancan

Marina Almășan se află într-o scurtă vacanță cu iubitul milionar, omul de afaceri Georgică Cornu, care a surprins-o cu acest cadou. Cei doi se află la Praga, pentru a se bucura de frumusețea acestui loc în preajma Sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, Marina Almășan va reveni în țară pentru a petrece Crăciunul cu părinții ei.

Marina Almășan a avut un an încărcat, dar nu are regrete, deoarece emisiunea pe care o realizează la TVR 2, „Rivalii”, a fost un succes și în acest sezon. Cu toate acestea, oboseala și-a pus amprenta pe chipul ei, însă a primit o răsplată pe măsură de la iubitul ei.

Marina Almășan, în vacanță cu iubitul milionar

Marina Almășan a fugit pentru câteva zile la Praga alături de omul de afaceri Georgică Cornu, care a surprins-o cu această vacanță. Cei doi vor lua la pas orașul și îi vor admira frumusețile, vor merge la Târgul de Crăciun și vor gusta puțin din bucuria acestor locuri de poveste.

„Când a venit în București și a văzut cât de tare m-a muncit acest final de an, Georgică mi-a măsurat cearcănele, mi-a constatat starea de irascibilitate și lipsa oricărui chef și, pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, a conchis: tot n-aveam eu niciun plan pentru acest final de an, hai să dăm o fugă într-unul din cele mai frumoase orașe ale lumii, să bem un vin fiert la Târgul de Crăciun și să mai povestim fiecare cu ce se laudă.

Și… iată-mă în Praga de aur, nevenindu-mi să cred că am încheiat (deloc rău!) un nou sezon la TVR și că ne-au reușit – mie și echipei – câteva super-evenimente, că am lansat anul acesta două cărți și că am supraviețuit unui război nedrept, scârbos de nedrept, pentru care vinovații sper să plătească”, a scris Marina Almășan, pe contul de socializare.

Marina Almășan va petrece Crăciunul cu părinții

Însă, în apropierea Crăciunului, vedeta va reveni în țară, pentru că își dorește să respecte tradiția și să fie de sărbători alături de părinții ei.

„Vă promit așadar, zilele acestea, particele din fuga-fulger de acasă, scurtă-scurtă, așa cum am plănuit-o, pentru că nu vreau să-i las nici în ruptul capului pe bătrâneii mei dragi, singuri de Crăciun”, mărturisește Marina Almășan.

Cât despre partenerul ei, Marina Almășan și Georgică Cornu au fost întotdeauna unul lângă celălalt în momentele complicate ale vieții, chiar dacă trăiesc în orașe diferite.

„Prietenia dintre noi a avut, de la bun început, un mare inamic: distanța. Poveștile acelea cu «distanțele care întăresc relația» sunt baliverne! Însă, și de la distanță, oamenii se pot susține reciproc, și asta am și făcut mereu, în numele unei prietenii greu încercate și greșit pusă la zid, de cei din jur, la începuturile sale”, a mai spus Marina Almășan.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`