Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marina Almășan a jignit-o și pe Mihaela Rădulescu. Acum 9 ani, vedeta TVR ironiza sportul și siluetele perfecte

Marina Almășan a jignit-o și pe Mihaela Rădulescu. Acum 9 ani, vedeta TVR ironiza sportul și siluetele perfecte

22 iul. 2022, 18:16,
în Cancan ultimă oră

Scandalul celulitei de zilele acestea, în care Marina Almășan este de partea lui George Buhnici, scoate la iveală nemulțumirile mai vechi ale acesteia. Doar că acum 9 ani părerile vedetei erau altele. Atunci, Marina Almășan o ironiza de Mihaela Rădulescu și formele ei perfecte, obținute cu sport și dietă.

Dacă acum, Marina Almășan le trimite la sală pe femei, acum nouă ani era în floare un scandal care avea în prim plan sportul și silueta de invidiat a Mihaelei Rădulescu. La vremea aceea, vedeta TVR era speriată de acele „dive despuiate”, care apar prin reviste, făcând aluzie la Mihaela Rădulescu, vor ademenii bărbații gospodinelor.

Despre ce a fost scandalul dintre Marina Almășan și Mihaela Rădulescu

În vara lui 2013, Marina Almăşan a crezut că Mihaela Rădulesc a scris un mesaj în care făcea referire la ea. Mai exact, Mihaela Rădulescu a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea în costum de baie, însoţită de un mesaj.

„Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte şi deştepte, că devin şi ele frumoase când sunt rele, aşa m-a învăţat cineva. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?, a scris Mihaela Rădulescu.

Când a văzut mesajul, Marina Almășan nu s-a putut abține și i-a dat atunci o replică usturătoare. Aceasta o numea pe Mihaela Răsulescu o divă funcţională a României cu „sâni în care se zbenguie siliconul”.

Marina Almășan trimite la sală femeile cu kilograme în plus

Paradoxal este că, dacă atunci o ironiza pe Mihaela Rădulescu și din cauza „trupului inundat de perfecțiune” și al „orelor de exerciții la sală”, acum, Marina Almășan trimite la sală femeile cu kilograme în plus și se dă exemplu pe ea însăși.

„Am înţeles că, nu de mult, una dintre divele funcţionale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educaţie, fizic, concepţii retrograde etc.), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap.

Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu, şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală”, scria Marina Almăşan într-un editorial, acum nouă ani.

Marina Almășan, Mihaela se tăvălește ca un şniţel prin făina ProTV-ului,

Despre Mihaela Răduleascu a mai spus că se tăvălește prin făină ca un șnițel și se încadreazî în categoria de femei care îmbătrânesc foarte greu și care, în același timp, sunt disparate că trec anii și le trece și frumusețea.

„Văzând-o pe Mihaela tăvălindu-se ca un şniţel prin făina ProTV-ului, mi-a venit în minte… (…) Există o categorie de femei care îmbătrânesc foarte greu. Sau, mai bine zis, care sunt disperate că îmbătrânesc (…) Nimic rău – voi spune şi eu, doar că, în această poveste, toate au o limită, iar limita dintre normal şi ridicol este aici extrem de discretă; poţi trece lesne dincolo fără să-ţi dai seama, devenind deodată ciuca bătăii de joc a celor care până mai ieri salivau la apariţia ta”, mai spunea Marina Almășan la vremea aceea.

Cum i-a răspuns Mihaela Rădulescu

Un colaj din două fotografii, una cu napolitane de casă şi o alta în care Mihaela apare topless şi cu un abdomen perfect plat şi un text sunt mesajul pe care vedeta îl trimite de la Monte Carlo.

„Napolitana de casa, cu nemuritoarea foaie Lica, io atâta vă spun. Beat this, Almăşan :)) NU, nu napolitana, pentru tine era abdomenul din dreapta”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *