Prima pagină » Cancan » Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Ce a declarat despre nepoți

Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Ce a declarat despre nepoți

15 iul. 2024, 12:32,
BZI.ro, în Cancan

Gică şi Marilena Hagi au făcut declaraţii emoţionante în ziua nunţii lui Ianis. Aceştia au spus că sunt foarte fericiţi şi le-au urat mirilor toată fericirea din lume.

Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios la biserica Sf. Visarion din Bucureşti.

Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții

Gică Hagi a accentuat că fiul său a făcut un pas foarte semnificativ în viața lui, un pas care cu siguranță îl va face să fie mai responsabil.

„Fericit, împlinit, băiatul a ajuns să facă un pas important, un pas care-l face mult mai responsabil. Să fie fericţi amândoi, să-şi facă propria lor viaţă. Este totul extraordinar, lumea e fericită, sperăm să se bucure toţi şi de mâine, la muncă”, a declarat Gică Hagi.

De asemenea, și Marilena Hagi a vorbit. Mama lui Ianis a spus că este foarte bucuroasă și abia așteaptă să aibă nepoți.

„Sunt o mamă foarte fericită, mândră de copiii mei astăzi. Le doresc din tot sufletul o căsnicie fericită şi aştept nepoţi. Dar doar Dumnezeu ştie”, a declarat şi Marilena Hagi.

Ce vestimentație a ales să poarte mama lui Ianis Hagi

Marilena Hagi a strălucit la nunta fiului ei. Soacra mare a ales o ținută superbă, în ton cu ținuta lui Gică Hagi. Cei doi s-au asortat și s-au completat perfect.

Gică și Marilena Hagi au fost în culmea fericirii. În acest weekend, băiatul lor s-a pus la casa lui. Ianis Hagi s-a căsătorit cu frumoasa Elena, iar nunta lor a fost evenimentul anului.

Și pentru că un astfel de moment unic în viață trebuia marcat cum se cuvine, socra mare a ales o ținută absolut superbă. Marilena Hagi a îmbrăcat o rochie albastră, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

Cu părul prins în coc și cu un zâmbet larg pe față era clar că Marilena Hagi era mai fericită ca niciodată. În privința ținutei, ea a optat pentru aceleași culori alese și de soțul ei, Gică Hagi.

Nici soacra mică nu s-a lăsat mai prejos și a atras privirile încă de cum a început nunta. Soacra mică a îmbrăcat o rochie roz, lungă, cu umerii lăsați și cu detalii în zona lor.

Mama miresei are o siluetă de invidiat, iar rochia îi vine absolut perfect. Toți cei prezenți nu au putut să-și ia ochii de la ea.

Marilena Hagi este o mamă implinită care a reușit să își vadă fiul la casa lui și care a avut o nuntă ca în povești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *