Prima pagină » Titlurile zilei » Maricel Popa se zbate să îngroape tot județul Iași. Plângere penală pentru Aeroportul Internațional Iași, din partea falimentarului de origine pesedistă

Maricel Popa se zbate să îngroape tot județul Iași. Plângere penală pentru Aeroportul Internațional Iași, din partea falimentarului de origine pesedistă

17 dec. 2022, 02:00, 7 ,
Adnana Gafton, în Titlurile zilei

Senatorul Maricel Popa a anunțat într-o conferință de presă că dorește să facă o plângere penală împotriva Aeroportului Internațional Iași. Acesta este nemulțumit de optimizarea de proiect pe care a adoptat-o conducerea aeroportului. Deși nu este de competența lui, falimentarul din județ își dă cu părerea în orice proiect de-al Consiliului Județean. Romeo Vatră este dispus să ofere informații și documente pentru orice instituție de control

Liderii Partidului Social Democrat (PSD) Iași au organizat o conferință de presă în data de 16 decembrie 2022. În cadrul acesteia au participat senatorul Maricel Popa, Bogdan Cojocaru, secretarul executiv al partidului, dar și Bogdan Balașnicu, președintele interimar al PSD. Cei trei au făcut promisiunile specifice partidului și au încântat audiența.

Mai mult decât atât, au făcut precizări clare cu privire la realizarea unei plângeri penale pentru optimizarea de proiect din cadrul Aeroportului Internațional Iași. Ieșenii pot pune liniștiți capul pe pernă, pentru că PSD promite autostrăzi, spitale și sisteme de irigație.

 Romeo Vatra vorbeste la Microfon

Romeo Vatră este dispus să pună la dispoziție orice document este nevoie

Maricel Popa face plângere penală împotriva Aeroportului Internațional Iași

 persoane in conferinta


PSD se laudă cu toate proiectele ce nu le-au inițiat

În cadrul unei conferințe de presă PSD, ce a avut loc în data de 16 decembrie 2022, Maricel Popa a făcut numeroase declarații acide la adresa actualei conduceri a județului. Principala nemulțumire a acestuia este optimizarea de proiect privind Aeroportul Internațional Iași. Modificarea soluției de a folosi stâlpi de susținere din beton în locul celor din oțel pare a fi o decizie cu care Maricel Popa nu poate să cadă de acord. În privința acestei probleme, senatorul amenință că va face plângere penală la toate instituțiile competente.

„Dacă sunt făcute demersuri pentru verificarea legalității tuturor procedurilor din cadrul proiectului, atunci voi pune la dispoziție toate documentele necesare pentru evaluare. Niciun ieșean nu va ajunge să plătească. Proiectul este finanțat din fonduri europene și bani proprii.

Aeroportul nu este subvenționat de la bugetul de stat și nici de la bugetul local. Nu primim bani de la bugetul local pentru diferite activități și proiecte ce privesc aeroportul. Nu considerăm că se va ajunge până acolo pentru că tot ce am făcut până acum este în cadru legal. Mai mult ca sigur, Maricel Popa își dorește să fim penalizați. Dacă se va întâmpla acest lucru, aeroportul se va susține din banii proprii”, precizează Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași.

Acțiunea lui Maricel Popa pare o sabotare a proiectului de dezvoltare a aeroportului din Iași.

Maricel Popa in sacou gri si ochelari la ochi

Maricel Popa condamnă actuala conducere a primăriei și cea a CJ Iași

Circarul pesedist se laudă cu proiecte ce nu îi aparțin

 Costel Alexe sta la o masa cu un microfon in fata

Costel Alexe  nu vede cu ochi buni acțiunile inutile ale lui Maricel Popa

În cadrul conferinței de presă, Maricel Popa și ai lui aliați s-au lăudat cu toate proiectele de dezvoltare ale județului Iași.

O „mare realizare” a acestuia este reprezentată de proiectele ce privesc infrastructura din județ. În mandatul ce l-a avut în fruntea CJ Iași, acesta a început foarte multe proiecte de reabilitare a drumurilor județene, dar niciunul nu a fost realizat integral.

Expertul în drumuri își dă acum cu părerea despre lucrările începute de el și nefinalizate de actualul consiliu județean. Un alt proiect cu care a ținut să se laude este Spitalul Regional de Urgență. În ceea ce privește acest proiect, senatorul Maricel Popa nu a făcut nimic concret, însă, cu toate acestea, culege laurii muncii altora, cu nonșalanță.

Președintele CJ Iași, Costel Alexe, a ținut să ofere un punct de vedere pentru aberațiile pe care le emite Maricel Popa.

„De doi ani recuperăm timpul pierdut de administrația PSD-istă, care nu a fost în stare să dezvolte proiecte pentru Iași, dar în schimb vrea să le blocheze pe cele actuale. În timp ce noi suntem cu piciorul pe accelerație ca să atragem fonduri europene pentru marile proiectele ale județului, PSD nu face decât să tragă frâna de mână și să boicoteze orice inițiativă. Nu e prima dată când lansează acuzații nefondate”, precizează Costel Alexe, președinte CJ Iași.

Țeparul Iașului atrage atenția publică prin declarații aberante și fapte, precum o plângere penală împotriva Aeroportului Internațional Iași.

Comentarii
  • Popa asta este cam tupeist si sa va spun de ce. Nici in ziua de azi nu se stie care a fost treaba cu spitalul ala mobil de la Letcani. Nici in ziua de astazi nu se stie daca a adus la CJ Iasi miliardul de euro. Nici in ziua de azi nu se stie cat % a falimentat din zona industriala si combinatiile lui eronate nu se mai termina. PSD nu intelege ca lumea s-a saturat pana in gat de ei, fix la fel si cu PNL. Popa, pe langa Alexe, nu va mai lua niciodata CJ Iasi si asta culmea, tot din cauza incompetentei dumnealor.

  • Da’ cu spitalul mobil ce facem, domnu’ Popa?
    Ca de primit premii de excelenta pentru falimentarea unor colosi industriali si vinderea patrimoniului lor vad ca ne cam pricepem.
    La treburile astea DNA doarme?

  • Când îl vezi pe plăvanul ală de Balaniscu( cel mai prost copil din clasă)îți vine să îți faci harachiri.Ascundeți plăvanu că face numai deservicii partidului.

  • Habarnistul și coruptul de Popa ar fi trebuit demult băgat în pușcărie, nu mai mediatizați pe mizerabilul asta de Popa prostu, prostul judetului

  • Ce moșule,vrei să ți pui ginerele in locul lui Popa,alcolist că tine?

  • Ce vina are acest smecheras de Comarna? Cei cu beneficii nesimțite și viitori posesori de pensii speciale favorizează acest infractor. Mâine vor ieși si nevinovați vor spune ca totul s-a prescris. Cine sunt prostii? Noi!

  • Votați Popa Măricel președinte al județului Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *