Prima pagină » Local » Maricel Popa primeşte încă o lovitură în prag de alegeri locale! Un important primar PSD a părăsit formaţiunea
Maricel Popa primeşte încă o lovitură în prag de alegeri locale! Un important primar PSD a părăsit formaţiunea

Maricel Popa primeşte încă o lovitură în prag de alegeri locale! Un important primar PSD a părăsit formaţiunea

09 aug. 2020, 16:11,
George Cristian în Local

Maricel Popa primeşte încă o lovitură în prag de alegeri locale, asta după ce încă un important primar PSD a părăsit formaţiunea ieşeana şi s-a alăturat celor de la PNL. Vorbim despre primarul din localitatea ieşeana Costuleni, Mirica Dodan.

Maricel Popa este părăsit de încă un primar, fix în prag de alegeri locale

Incompetenţa lui Maricel Popa se vede, atât pe plan economic, dar şi pe plan politic. Dacă judeţul Iaşi a avut grav de suferit după conducerea ineficientă a Preşedintelui Consiliului Judeţean, se pare că şi PSD Iaşi trage ponoasele incompetentei acestuia. Că lucrurile să se îndrepte spre un dezastru categoric, PSD Iaşi mai pierde încă un om de bază al partidului. Primarul comunei Costuleni, Mirica Dodan a decis să părăsească formaţiunea politică PSD şi să se alăture celor de la PNL.

Decizia nu este una extrem de surprinzătoare dacă e să ţinem cont de faptul ca ineficienţa cu care administrează Maricel Popa judeţul şi Partidul Social Democrat este extrem de cunoscută ieşenilor.

Maricel Popa se laudă că este prieten cu primarul de la Costuleni

Ca penibilul să fie accentuat, Maricel Popa se laudă că este prieten cu primarul din Costuleni. Conform surselor BZI.RO, acesta le-ar fi spus apropriaţilor că l-ar fi întors din drum pe fostul primar PSD. Totuşi, faptele dovedesc altceva. Se pare că în realitate, primarii importanţi din PSD nu mai accepta minciunile pe care viitorul fost şef al PSD le spune. Preşedintele PSD Iaşi a îngropat filiala ieşeana a partidului, iar asta se poate vedea şi în sondajele care sunt, probabil, cele mai mici din istoria PSD.

Zona metropolitană Iași devine galbenă. Primarii PSD nu mai vor să audă de Maricel Popa

Municipiul Iași și zona metropolitană au ajuns să fie antamate de către PNL, iar racolarea primarilor social-democrați nu face decât să întărească acest lucru. Municipiul Iași și principalele localități din jur sunt galbene, iar PSD Iași, sub conducerea lui Maricel Popa, nu mai poate controla acest lucru. Cel mai slab președinte al județului Iași din ultimii 30 de ani nu a reușit să-și apropie primarii de partea sa, ba chiar a reușit să-i alunge cu brio. În zona metropolitană sunt comune precum Aroneanu, Miroslava, Lețcani sau Rediu, care au deja administrație liberală. Cei de la Tomești, Bârnova sau Dobrovăț nu mai vor să audă de Maricel Popa și au părăsit PSD.

Alături de aceștia, primarii din Valea Lupului sau Ungheni sunt gata să facă pasul către PNL. La Holboca, primarul PSD nu mai vrea să candideze, iar Maricel Popa nu a reușit să impună un alt candidat care să poată câștiga localitatea. Acestea sunt doar câteva exemple de comune, unde primarii social-democrați au decis să caute sprijin la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *